2777
2789
عنوان

تلنگر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
دیشب خیلی خوشحال بودم فکر کردم میخواد منت کشی کنه نگو تازه دور برداشته که من دارم کش میدم...چه فایده ...

نه بابا به اون پیام دادنی ازخودش درمیاد...اخه چرا بدون عروسی برم؟من تک دخترم خانوادم ارزودارن😢😢😢😢😢خودش میگه فقط طلاق....بیشترازاین خودمو کوچیک کنم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان چجوری هستین؟ قهره؟ نمیتونی بهش پیام بدی؟

نه اخرین بار پنجشنبه حرف زدیم که گفت طلاق وبه خانوادم توهین کرد بعد اون دیگه خبری ندارم ازش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

[QUOTE=93993907]نه بابا به اون پیام دادنی ازخودش درمیاد...اخه چرا بدون عروسی برم؟من تک دخترم خانوادم ارزودارن😢😢😢...[/QUOT

وای😢پس هیچکاری نکن....صبر فقط...حتی اگه به قول خودت چندماه طول بکشه...گوشیتو خاموش کن یه جوردیگه خودتو سرگرم کن یکم نگرانت بشه

خدایا شکرت❤
[QUOTE=93993907]نه بابا به اون پیام دادنی ازخودش درمیاد...اخه چرا بدون عروسی برم؟من تک دخترم خانوادم ...

اگه تایسال نیاد؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢😢😢

اگه تایسال نیاد؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢😢😢

نه بابا دیگه اینقدرا هم که طول نمیکشه...تو اصلا دیگه نه پیام بده نه کاری کن هیچی فقط صبور باش ببین میخواد چیکار کنه...شاید بعد یه ماه خودش سرش به سنگ بخوره...

تاپیک جدید زدی منشنم کن ...نگرانتم

خدایا شکرت❤
نه بابا دیگه اینقدرا هم که طول نمیکشه...تو اصلا دیگه نه پیام بده نه کاری کن هیچی فقط صبور باش ببین م ...

باشه عزیزم...ممنون