2777
2789
عنوان

تلنگر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
بدتر میشه که بهتر نمیشه متاسفانه شوهر من که به هیچ صراطی مستقیم نیست با دعوا با محبت با قهر با هیچ ...

دقیقاااااا...

تازه فکر کن من ازالان پای دخالت خانواده ها هم باز شده‌‌‌‌‌...

متاسفانه اینقدر گولیم لیز شده که بهم میگن البته غیر مستقیما همینه که هست باید بسازی

خدایا شکرت❤
شوهر منم همینه..‌وای اصلا انگار داری اونو میگی فقط من جاری ندارم ولی جلو خانوادش خیلی راحته😔

واقعا این چیزا برا من خیلی مهمه ولی بقیه میگن تو حساسی و اونا اینجوری بزرگ شدن

ولی خب به نظرم اگه کسی ،کسی و دوست داره باید به خاطرش تغییر کنه نه اینکه بگه من همینم که هستم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقاااااا... تازه فکر کن من ازالان پای دخالت خانواده ها هم باز شده‌‌‌‌‌... متاسفانه اینقدر گولیم ...

یه بار دعوامون خانوادگی شد

بعد برادرشوهرم اومد گفت زنه من شورت شوهرتم میخریده حالا تو اومدی میگی جلو شوهرت درست بگرده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
شما خانوادتون مقید تر بودن فکر کنم درسته؟

بله خیلی

البته مامان اونم خیلی خیلی با ایمانه ولی مابقیشون نه متاسفانه

مشروب و قلیون و ...

البته شوهر من تو این یه مورد خوبه و اهل این چیزا نیست

بله خیلی البته مامان اونم خیلی خیلی با ایمانه ولی مابقیشون نه متاسفانه مشروب و قلیون و ... البته ...

اگه بهت بگم حتی این یه مورد رو هم شبیه هستیم ....باورم نمیشه...نمیدونم شاید امروز توی تاپیک به پست هم خوردیم دوتاییمون درددلمون تسکین پیدا کنه...البته اونم خیلی کم

خدایا شکرت❤
اگه بهت بگم حتی این یه مورد رو هم شبیه هستیم ....باورم نمیشه...نمیدونم شاید امروز توی تاپیک به پست ه ...

عزیزم چیشد؟خبری نشد ازنامزدت؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه بابا یعنی خبر که شد ولی .... اومدم تو تاپیکت قفل بود ...تو چیکار میکنی؟فاطمه صبوررررر باش توروخد ...

ولی؟؟؟؟؟بخدا دیگه نمیکشم😭😭😭😭😭😭😭

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ولی؟؟؟؟؟بخدا دیگه نمیکشم😭😭😭😭😭😭😭

فقط صبووووووور باااااش توروخدا...لج نکن کاری هم نکن...اصلا قیدشو یه مدت بزن...اخه چرا رفتی مهریه اجرا گذاشتی؟!

صبر کن خودش یه مدت ببینه پیگیر نیستی میادش 

خدایا شکرت❤
دیشب زنگم زدن که باهاش حرف بزنم من زیر بار نرفتم...گفتم بابابام میایم حرف میزنیم...حالا از دیشب و صب ...

بازخوشبحالت که پیام دادن واسه من خبری نیست اصلا

فقط صبووووووور باااااش توروخدا...لج نکن کاری هم نکن...اصلا قیدشو یه مدت بزن...اخه چرا رفتی مهریه اجر ...

مهریرو چن ماه پیش اجراگذاشتم که بعدش اشتی کردیم الان هیچکاری نکردم...اگه تاچندماه نیاد چی؟😢

بازخوشبحالت که پیام دادن واسه من خبری نیست اصلا

دیشب خیلی خوشحال بودم فکر کردم میخواد منت کشی کنه نگو تازه دور برداشته که من دارم کش میدم...چه فایده  خوشحالیم یه روزم فایده نداشت...

توهم انشالله مشکلت حل میشه...فقط صبرکن...میگم به خودش پیام بدی و بگی این کشمکش ها رو تموم کنیم فایده نداره؟

فاطمه خواهرانه میگم اگه نمیخوای طلاق بگیری برو سر خونه زندگیت بدون عروسی

خدایا شکرت❤