2777
2789
عنوان

بچه ها الان ی تاپیک خوندم :0.....

133 بازدید | 19 پست

بچه ها الان داشتن تاپیک یکی از دوستانو میخوندم

که گفته بود نامزدم ازم گواهی بکارت نخواسته بود ولی بعدش که خون ندید کلی بش تهمت زده بود

حالا من چندروزه عروسی کردم اما رابطه کامل نداشتیم هنوز شوهر منم ازم اون برگرو نخواست و بام نیومد

و من خودم دکتر رفتم گفت حلقویه و خونریزی یا نیست یا خ کمه

حالا استرس گرفتم خون نیاد و شوهر منم بم تهمت بزنه

بنظرتون چه کنم؟

هرکاری اخه از مردا بر میاد هرچه قدر هم روشنفکر باشن منتظر خون دیدنن توو رابطه

✔️مامانایی که نی نی یا تو راهی دارند بشتابند. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🔴 توجه

🔴 توجه

🔴 توجه

✅ زیباترین سیسمونی سال

✅ شیک ترین و لوکس ترین سیسمونی

✅تولید و عرضه کننده سرویس سیسمونی عمده و تکی

✅با بهترین کیفیت

✅با قیمت های باور نکردنی

✅ همه چی زیر قیمت بازار قیمت ها و کیفیت کار ما را مقایسه کنید. لینک کانال👇👇👇👇 sismooni_za@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماها چه جوری با همچین مردایی یه عمر میخواین زندگی کنین که از اول بسم الله بهتون بی اعتمادن؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من رابطه کامل دارم نه خون اومد نه درد داشت ب نامزدم گفتم برم گواهی بگیرم شروع کرد به دعوا قهر کردن که من میدونم هر پرده ای خون نداره به چه حقی این حرفو ب من زدی .اخه نه ما نه اونا این رسم نداریم ..بعد خودم از حرفم خیلی پشیمون شدم که کاش نگفته بودم از خودم که اعتماد داشتم.بنظرم به ذات طرف بستگی داره فقطططط یه ادم نامرد از خدا نننترس میتونه بعدا این تهمت بزنه

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘

اگه برگه گرفتی که با شوخی و خنده بگو و نشونش بده

اگه نه که حتما برو پیش دکترت بگو برگه بده بهت

حتی اگه همسرت خیلی روشنفکره بازم به یبار حرف تلخش هم نمی ارزه

اینجا ایران است 

والسلام

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
شماها چه جوری با همچین مردایی یه عمر میخواین زندگی کنین که از اول بسم الله بهتون بی اعتمادن؟

بی اعتماد نیست 

مردای ایرانی همینن

اونم چیزی نگفته اما من میگم پیشگیری بهتر از درمانه

نه برگرو نگرفتم  گفت 200تومن هزینشه راستش منم گفتم اون ک گفته نمیخواد الکی 200واس چی بدم

می ارزه

من همیشه ميگم هرکاری میکنی تا تهش و فکر کن، تو اوج خوشبختی و عشق بدون ممکنه يه درصد خیانت و طلاق و تهمت پیش بیاد

ایشالا نياد ولی اگه بیاد چی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

اگه همچين اتفاقى برعكس بود تو به شوهرت شك ميكردى؟ اگه اره كه بنظرم درباره ى زندگى كه انقدر بهم شناخت نداريد و اعتماد نداريد تجديد نظر كن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من رابطه کامل دارم نه خون اومد نه درد داشت ب نامزدم گفتم برم گواهی بگیرم شروع کرد به دعوا قهر کردن ک ...

خوبه عزیزم که شوهرت این اطلاعاتو داشته

اخه من با شوهرم که توو معاشقه همینجوری صحبت میکردیم

دیدم توو حرفاش پرده زدنو فقط به خون اومدن میشناسه

اطلاعاتی نداره انگار

منم گفتم بیام چیزی بگم فکر میکنه لابد من مساله ای دارم