2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 78 پست
اگر نظر منو میخوای بجای این همه بی بی و آزمایش صبر کن عقب بندازی اونموقع دلخوش کن....من خیلی این روز ...

اره انشاللع خداکنه

یه خانوم بلا که میخواد به همین زودی ها مامان بشه ؟؟خدایا یعنی میشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابهت صبربده عزیزم.۴ سال!!!!! انشاءالله ک همین ماه دامنت سبز بشه منم همه بهم میگن حالاحالاهابچ ...

نه بابا ال دی مگه نازایی میاره

نه ممکن نیس لک هم ایرادی نداره بی بی زدی؟؟؟؟

خیلی سخته ادم باورش نمیشه مخصوصا مشکلیم نباشه

من خیلی دلم شکسته امروزم کلی غصه دارم ازته دلم برات دعاکردم ک خدا ی بچه خوب وسالم وی بارداری راحت ...

من اونقدر گریه کردم شبهای احیاااا

حالا من غریبم تو شهرمون 

خب پس خداروشکر ک هر دو سالمید بالاخره میشی فکرتو ازاد کن ...اگه حامله بودی برا منم دعا کن خیلی خسته ام ...

خدایا شکرت😍 که لایق شدم بارداری رو تجربه کنم کاش لایق مادر شدن هم باشم❤
نه بابا ال دی مگه نازایی میاره نه ممکن نیس لک هم ایرادی نداره بی بی زدی؟؟؟؟ خیلی سخته ادم باورش نم ...

نازایی که نه ولی میگن مصرفش باعث میشه. یرتربارداری صورت بگیره

سه روز قبل از موعدم تست زدم منفی بودیعنی روز چهرشنبه....جمعه موعدم بود ک تاالان نشدم.

امروزم لک شدم😔

نازایی که نه ولی میگن مصرفش باعث میشه. یرتربارداری صورت بگیره سه روز قبل از موعدم تست زدم منفی ب ...

یه بی بی برن نشون میده الان

خب پس خداروشکر ک هر دو سالمید بالاخره میشی فکرتو ازاد کن ...اگه حامله بودی برا منم دعا کن خیلی خسته ...

حتما میرم حرم دعات میکنم

پس باید عقب بندازم  فرداش موعدم  یه امپول زدم فقط

عزیزم بنظر من بارداری منم روز دهم زدم منفی شد و از روز یازدهم ب بعدهر روز بیبی زدم تا روز پری ک زدم سرع خط افتادو همون روز رفتم آزمایش مثبت بود پس فرداش تیتر بتا دادم شده بود ۱۲۰۰ الانم دوقلو باردارم 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
حتما میرم حرم دعات میکنم

خیلی ناامیدم خواهر ....تورو خدا دعا کن اگر قرار بر نشدنه فقط بمیرم و راحت شم از نگاها و حرفای مردم همین....

نه امیدیم ندارم ک هیچ وقت بشم

دلم شکست پیامت رودیدم عزیزم

میدونم سخته ولی سعی کن غصه نخوری

همین ناراحتی واسترس اثرمنفی روبدنت میذاره

خودت وشوهرت هردوسالمید؟

مشکلی ندارید؟

اگه تاحالا. کت نرفتیدهردوتون برید

بعدم ی خانمی دیروز این دستوررواینجاگذاشته بودوگفت خودش اینجوری باردارشده وب اطرافیانش هم توصیه کرده بود ب سه ماه نرسیده باردارشدن.میگفت رد خورنداره

گیاهی هم هست هیچ ضرری نداره.امتحانش کن

ازروز ۵ پری تاروز ۱۰(به مدت ۵روز)دم کرده رازیانه باسیاهدانه کوبیده ویک قاشق عسل ودرکنارش عرق رازیانه وعرق بومادران بخورید.وازروز ۱۰ پری تا روز۲۰پری یک شب درمیان رابطه داشتن باشید.

صبح تونت سرچ کردم نوشته بودایناواسه تقویت رحم وتنظیم هورمون های زنانه خوبه.

ناامیدنباش عزیزدلم

ختم ۱۴۰۰۰صلوات بگیرهدیه کن ب ۱۴ معصوم

نمازاستغاثه ب حضرت فاطمه بخون

چله زیارت عاشوراهم بگیر.خیلی خوبه

مادرمن بعدازمنو داداشم دیگه باردارنمیشد.کلی دواودرمون کرددکتراگفتن بچه دارنمیشی.چله زیارت عاشوراگرفت همون ماه باردارشد.

غصه نخورگلم

دلم شکست پیامت رودیدم عزیزم میدونم سخته ولی سعی کن غصه نخوری همین ناراحتی واسترس اثرمنفی روبدنت می ...

مرسی ک برام وقت گذاشتی عزیزم...مشکل از همسره ...دارو مارو نمیخوره و به معدش نمیسازه ....ای وی افم کردم نشد ک نشد ...دیگ سپردم دست صاحبش خودم ک دیگ از جنگیدن خسته ام