2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم

39 بازدید | 3 پست

گفتم چقد دخترا پرتوقع شدن 

وتوی این اوضاع و شرایط اقتصادی

800نفرمیخان دعوت کنن واسه عروسی

کل هزینرو باید داماد بده

اخه اون جوونی ک تازه میخاد زندگی تشکیل بده از کجا بیاره شیکم 800تاروسیر کنه 

خیلیا اومدن وسط و عقده هاشونو خالی کردن ک دختره دسته گلشونو میخان بدن و توقع زیادی نیس

ما پسرمون دسته گل نیس و زیره بطه به عمل اومد

....حیف ک دیشب نتم قط شد همون لحظه جوابشونو بدم

حیف 

ولی متاسفم واسه نی نی سایتی هایی ک میان عقده هاشونو بین درد و دل یه سری خالی میکنم

گندشون بزنن

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.
واقعا اینو قبول دارم پسره بینوا ازدواج کرده زندگی کنه نه که بیچاره شه زیر قرض و قوله

واسه همینه ک دیگه کسی زیر بار ازدواج نمیره

بعد میگن چرا جوونا ازدواج نمیکنن واسه همین توقعات بالاس

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا با حرفت موافقم👌👌👌 من سال ۹۵ ازدواج کردم  با فامیلا و مهمانای همسرم حدودا ۲۰۰۰ نفر مهان داشتیم هزینه ها وحشتنااااااک بود هرچی پدرم و همسرم گفتن بیاین برین ماه عسل عوضش با پول عروسی خونه یا طلا بخر  برا خودت فردا تو زندگی بدردت میخوره و....من قبول نکردم .الان بینهایت پشیمونم و شبی نیست که بهش فکر نکنم😑 یه عده اومدن خوردن و آخرشم  هزار تا عیب گرفتن .عروسیمم چون تو روز بود فیلمش اصلا جالب درنیومد...فقط کلیپمون خوب بود و عکسای آتلیه ای که اینا رو بدون عروسی هم میتونستم انجام بدم😕😕😕

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞