2777
2789
عنوان

ساک زایمان

111 بازدید | 12 پست

بچه ها چه چیزی باید برای خودم و بچه ببرم بیمارستان ؟بعد شیرخشکم باید ببرم؟چه مارکی بگیرم شیرخشک؟بعد باید دوتا ساک بردارم یا تو همون ساک بچه وسیله خودمم بذارم؟

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

منم با ابنکه یه بار تجربه زایمان دارم ولی بازم گیجم نمیدونم چی باید بردارم چیکار باید بکنم

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشک‌نیاز نیس زیر ده روز ک شیر خشک نمیدن گلم مگر اینکه قندش پایین باشه خدای نکرده ک شیر خشک مخصوص باید بدی اونم خودشون نیگن چه مارکی بگیری 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بستگی به بیمارستانی چه میرید داره بعضی بیمارستانا خیلی از وسایلو خودشون میدن. نواربهداشتی لباس برای خودتون مسواک و خمیر دندون خرما نبات دارچین و زنحبیل. لباس زیر شیاف دیکلو فناک دورگیر دستشویی فرنگی دستمال توالت دستمال کاغذی لباس نی نی قنداق فرنگی پوشک شیر خشک قاشق و چنگال. پلاستیک فریزر فعلا همینا یادمه اها لوازم ارایش

تیکر بارداریمونو😦😅😅😅😅😅😅😅

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

شما وقتی بخای بری بلوک زایمان باید دو دونه نوار بهداشتی و یکدونه پوشک بچه ببری عدد ها نه بسته با لباسای بچه و لباس برا خودتم ک خودشون میدن دم پایی هم ک از همون تو بیمارستان میفروشن بگیر بعد ک بیای بخش همراهت باید برات نیه بسته نوار با یه بسته پوشک بچه بیاره راستی خاستی بری بلوک ابمیوه و خرما هم ببر

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

اگه زایمان طبیعیه که همون یشبواونجایی،برای بچه دودست لباس ۰و۱ بادی باشه بهتره،جوراب پتودورپیچ،کلاه نخی،دستکش،پوشک بچه،نه شیرنمیخواد چون باهمون شیرخودت سیرمیشه بچه واجازه نمیدن شیرخشک بدی بیمارستان،برای خودتم‌،پوشک بزرگ،دوتاشورت، آبمیوه،چای،خرما،میوه که بعدزایمانت جون بگیری، دیگه یدست لباس واسه برگشت به خونه ت،،،،بعضیا لوازم ارایش وسشوار وایناروپیشنهادمیدن اما خدایی خسته ترازاونی بتونی به خودت برسی اونلحظه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه دست لباس صفر یه دست شماره یک راحت برای نی نی(خصوصی باشی خودشون میدن)

شیشه شیر نوزادی

پوشک

قنداق فرنگی یا کریر برای موقعی که به سلامتی مرخص شدید

یه لباس خوشگل برای بچه برای وقتی که میاید خونه

برای خودت هم پوشک بزرگ 

لباس زیر ۳ ۴تا اگه یه بار مصرف باشه بهتره

سوتین شیردهی ۲تا

یه دست لباس راحت برای موقع اومدن خونه