2777
2789

من ۶ کیلو اضافه وزن دارم البته به نظرم خودم 

دیگران میگن لاغرم    با چه ورزشی ۶ کیلو  کم کنم در ۲۰ روز

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا با سوسک بندازمت تو یه اتاق درشم قفل کنم،تو بدو ،سوسک بدو .20 روزه شیش کیلو کم میکنی

این شیش کیلو باید با رژیم و ورزش تو  دو سه ماه کم شه،تا مریض نشی

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

شیرینی و نوشابه و فست فود نخور

صبحا ساقه کرفس با سیب درختی اب بگیر بخور

اگر قندت پایین نیست سویق جو بخور ناشتا بدون اب

میتونی بعد سویق یدونه خرما بخوری

برنج ۱۴ قاشق غذاخوری هر وعده

خورشت اندازه یه کاسه ماست خوری.که سیب زمینی نداشته باشه توش

اگر مرغم بود فقط اندازه این قسمت 🍗 ران

با سالاد کاهو که ابلیمو و نمک و فلفل توش داره بخور😁

بیشتر با سالاد سیر کن خودتو

میان وعده روزی سه دفعه داری

شیر کم چرب با دو تا بیسکوییت ساقه طلایی بدون کرم و کاکائو.و یدونه خرما🙄

اگر شکم داری بگو عکس یه برنامه بفرستم دان کنی تو خونه ورزش کنی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شیرینی و نوشابه و فست فود نخور صبحا ساقه کرفس با سیب درختی اب بگیر بخور اگر قندت پایین نیست سویق ج ...

مرسی از رژیمت

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
مرسی از رژیمت

فدا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شیرینی و نوشابه و فست فود نخور صبحا ساقه کرفس با سیب درختی اب بگیر بخور اگر قندت پایین نیست سویق ج ...

سلام لطفا عکس روبفرست منم یه مقدارشکم دارم 

اگر میخواهی دروغ نشنوی اصراری برای شنیدن حقیقت مکن

ببخشید دیر شد الان میفرستم

اولی واسه شکمه

دومی باسن

اخری هم که بنفشه واسه سینه

تو گوگل پلی اسمشون سرچ کن میاره واست بالا

برنامه های زیادی هست مثل اینا

خودم کلی دانلود کردم 

اما اینا بهترینشونه و واقعا عالیه