2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 81 پست
منم شنبه وقت سونو ان تی دارم چون دو هفته پیش افتادم به خونریزی و لکه بینی ، خیلی استرس دارم

منم هفته هشت خونریزی داشتم بی علت .. خداروشکر بخیر گذشت . سه ماهه اول شایعه نگران نباش😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من هم مثل شما بودم از قبل از رفتن تو اتاق سونو مثل جلسه کنکور استرس داشتم تا اینکه با سوگرافی دکتر هاشمی طاری اشنا شدم این دکتر اونقدر به ادم ارامش میده وقشنگ حرف میزنه که واقعا ادم اروم میشه

امیدوارم همیشه سالم وسلامت باشه

همسرش هم دکتر اطفاله اونم خیلی خوبه

دکتر سپیده داروگر

غربالگري ٣ ماه اول

من اولی نشدبرم سونودوم ان تی ۲۰هفته رفتم مث شمام استرس زیادداشتم ،خداروشکرهمچی خوب بودشمام نگران نباش گلم انشالله واسه نی نی شمام عالیه. ایت الکرسی بخون

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

خوش به حالت كه همه جاي ني ني رو نشونت داد

منم خيلي نگران بودم قفل كرده بودم اصلا فقط يه لحظه به مانيتور نگاه كردم ديدمش نفسم باز شد 😚

ولي دكتر زياد نشون نداد كه بتونم خوب ببينم 😫 جنسيتشم بهم نگفت 🤐 دلم ميخواد برم خفش كنم😆

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
ايشاللع عزيزم اصلا استرس نداشته باش وقتى برى خيالت راحته انقد بالا پايين ميپره كه نميزاره حتى سونوش ...

تبریک میگم عزیزم. منم ماه بعد باید برم سونو ان تی. واسه شما طول سرویکس رو هم گقت؟؟ سونو شکمی بود؟

منم هفته هشت خونریزی داشتم بی علت .. خداروشکر بخیر گذشت . سه ماهه اول شایعه نگران نباش😍

شدید بود؟

برای من فوق العاده شدید بود روز اولش

از فرداش تا به امروز که دو هفته میشه لکه بینی قهوه ای دارم

تو این مدت دوبار رفتم سونو که گفتن جنین سالمه 

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
شدید بود؟ برای من فوق العاده شدید بود روز اولش از فرداش تا به امروز که دو هفته میشه لکه بینی قهوه ...

تقریبا دو سه تا پد عوض کردم ولی تند تند شیاف گذاشتم بعد دو سه ساعت کمرنگ و قهوه ای و بعدش لک خیلی کم و کرم رنگ شد

تقریبا دو سه تا پد عوض کردم ولی تند تند شیاف گذاشتم بعد دو سه ساعت کمرنگ و قهوه ای و بعدش لک خیلی کم ...

با توجه به سابقه ای که داشتید و  شرایط من ، اوضام چطوره؟!

با توجه به سابقه ای که داشتید و  شرایط من ، اوضام چطوره؟!

والا من خیلی این مدلی دیدم بخیر گذشته و با استراحت و پروژسترون کنترل شده . نگران نباش ک از همه چی بدتره نگرانی.. فقط تا آخر هفته 13 استراحت مطلق باش

والا من خیلی این مدلی دیدم بخیر گذشته و با استراحت و پروژسترون کنترل شده . نگران نباش ک از همه چی بد ...

چشم عزیزم 

الهی خدا به دلت نگاه کنه همیشه

به امید خدا شنبه میرم سونو ان تی

برام دعا کنید