2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 81 پست
خدارو هزار مرتبه شکر برا ما هم دعا کن دوستم.بهت تبریک میگم.از علائمت میگی؟؟؟

چشم عزيزم ايشالله همه منتظرا مثل من غافلگير شن من  فروردين اومدم سر خونه زندگيم يه مدت شد ديدم نفسم تنگ شده همش خوابم و خستم يعنى كلا خواب بودم الكى رفتم بى بى زدم  ١ هفته مونده به موعد ديدم جدي جدي مثبت شد ٢ تا ديگم خرديم منفى شد گفتم پس نيستم اونم اشتباه بود بعد روز قبل پرى زدم ٢ تا پر رنگ شد صبش از دادم كه مثبت شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداااا😍😍جانم چه خوب..منم دلم خواست!من 16تیر نوبت دارم.وای عااااشق بچه های شیطونم.کاش بچه ی منم ...

ايشاللع عزيزم اصلا استرس نداشته باش وقتى برى خيالت راحته انقد بالا پايين ميپره كه نميزاره حتى سونوش كنه از دكترت بپرس احتمال ميدى جنسش چى باشه بهت ميگه

ممنون از راهنماييت ديگه چيا خوشكلش ميكنه؟؟ خدا دختر نازتو نگه داره واست

خوشگلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی 

دور از جون همه بچه هایی که یا توو دل مامانشون هستن

یا توو بغل مامانشون، دخترک ناز من الان تو بهشته

نازنین زهرای من آخرای دیماه توو ماه 6 پر کشید 

ولی همون آیه 35 سوره نور و سوره یوسف و کلی سیب های سرخیاسین خونده شده و کلی آیه الکرسی 

اثر خودش رو کرده بود. 

به امید خدا منم تا چند ماه دیگه این دوران عاشقی

رو دوباره از نو شروع میکنم.

عاشقتم  ای خدا، واسه منم بخواه

چشم عزيزم ايشالله همه منتظرا مثل من غافلگير شن من  فروردين اومدم سر خونه زندگيم يه مدت شد ديدم ...

یعنی فروردین ازدواج کردی و همون موقع باردار بودی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
خوشگلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی  دور از جون همه بچه هایی که یا توو دل مامانشون هستن یا توو بغل ...

وای عزیزم  ببخشید تروخدا ایشالله جاش خدا ۲ تا ناز و سالم و صالحشو بده ❤️❤️❤️

چیزی نیس نترس

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
سلام هزينه سونو ١٨٨ هزينه ازمايشش با ازمايش كل ٣١٤ شد  انقد خوب بود دكتر همه جاشو نشون داد دستا ...

این اخرین باری بود که میتونستی کامل ببینیش تو سونوهای بعدی بزرگ میشه و همش دیده نمیشه تیکه تیکه نشون میدن ولی بازم لذت بخشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗