2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاره اي نداي كمي كوتاهش كن اگه نه موهاتو ازبين ميبره بعدشم وقتي ميري حمام سركه سيب بزن به ساقه موهات

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

من یه جایی خوندم فقط باید تا جایی که موخوره داره کپتاه کرد, بعد اگه خواستی روغنای تقویتی استفاده.کن

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   

اول کوتاه کن که کامل موخوره ها بره

بعد روغن بزن به موهات هم ریشه هم ساقه نیم ساعت قبل حمام.اینجوری چربی موهات گرفته نمیشه و مو زیادی خشک نمیشه

تو حمام هم موهات رو موقع شستن اروم اروم بشور.چنگ نزن.

خشک کردنشونم حوله رو نکش روشون

فقط بذار و بلندی موهاتو بپیچ توش با دست اروم فشار بده نمش گرفته بشه

چندبار اینجوری کن خیسی که رفت .میتونی برا ته موهات روغن بزنی اگر چربیش اذیتت نمیکنه

یه چیزاییم هست اسمش یادم نیست داروخونه داره واسه موخوره به اون روغن میتونی بزنی ته موت

و اینکه تا موهات خیسه شونه نزن

بذار کااااامل خشک بشه بعد

🙂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اول کوتاه کن که کامل موخوره ها بره بعد روغن بزن به موهات هم ریشه هم ساقه نیم ساعت قبل حمام.اینجوری ...

روغن قبنا زیاد میزدم ریزش مو داشتم روغن زیتون میزدم به کل سرم قطع کردم ریز موم بهتر شد ولی حتما چیزایی که گفتیو انجام میدم

شونه هم که اصلا موهام خیسه نمیزنم چون واقعا اذیت میشم 

اگه شب برم حموم فردا صبح شونه میکنم 

بدبختی اینه موهام همیشه بافتس ولی نمیدونم چرا موخوره میگیرم 

از سشوارم خیلی بخاوام استفاده کنم سال ۵ باره اونم تو ارایشگاه موقع مراسم اینا وگرنه اصلا اهلش نیستم