2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان و یزد‌🤔🤔

شمال🤔🤔

نزدیک به این دو که نه‌ ولی از تهران بری‌ مازندران‌ چالوس و نوشهر

گیلان هم بری. رودبار منجیل و لوشان و اون ورا 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اصفهان و یزد‌🤔🤔 شمال🤔🤔 نزدیک به این دو که نه‌ ولی از تهران بری‌ مازندران‌ چالوس و نوشهر گیلان ...

از قزوین به رشت بلدی بهترین جاهای دیدنی کجاس

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
بچه کوچیک هم دارم یعنی گرمازده میشه؟چکارکنم پس

بله گرمه و شرجی بازم میل خودته شرجیش بیشتر اذیت میکنه برو اردبیل و لرستان اونجاها خنکه البته شما به گرما اگه عادت داریم میتونین تحمل کنید ما دیوونه شدیم 

بله گرمه و شرجی بازم میل خودته شرجیش بیشتر اذیت میکنه برو اردبیل و لرستان اونجاها خنکه البته شما به ...

نه خیلی دوره تا یزد.شوهرم سشنبه چهارشنبه فقط مرخصیش دادن😓

سکوت

جاهای‌ قشنگ زیاد داره‌ 

دیلمان‌ خیلی قشنگه‌ تا آخرش‌ برید

قلعه رودخان‌. ماسوله.

انزلی‌ منطقه آزاده‌ پاساژ زیاد داره‌ .واس خرید

لاهیجان‌ شیطان‌ کوهش. و تله کابین داره خوبه استخر و آبشار هم داره

کیا شهر هم خوبه‌ مرداب کیا شهر

جنگل هم سیاهکل‌ داره جنگل دوست‌ باشید‌ میتونی‌ بری.

یه  ولی ما دیلمان‌ رو بیشتر ترجیح‌ میدیم‌ هر دفعه‌ میریم

یه کبابی هست تو سیاهکله‌ فکر کنم‌ اسمش‌ فواد بود اونم گوشت هاش‌ خوبه اونجا هم برید

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

البته خود رشت‌ جایی‌ نداره ها‌ 

باید اطراف بری واس تفریح

جاهای‌ قشنگ زیاد داره‌  دیلمان‌ خیلی قشنگه‌ تا آخرش‌ برید قلعه رودخان‌. ماسوله. انزلی‌ منطقه ...

مرسی عشقم

عالی بود😘😘😘

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
مرسی عشقم عالی بود😘😘😘

بازم از کسایی که اونجا زندگی میکنن‌ بپرس ‌ جاهای‌ بکر دست نخورده ی زیادی بلدن که هر کسی نمیدونه