2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن

355 بازدید | 23 پست

امشب دارم مثل ابر بهارگریه میکنم.  وجودم پر از حسرته.  خیلی قلبم شکسته.  نمیدونم باید چیکار کنم 😭😭😭😭😭

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

میدونم چی میگی

من طلاق نگرفتم ولی چند هفته ای در آستانه طلاق بودم همش کارم گریه و حسرت گذشته بود

هنوزم یادش میفتم خون به جگر میشم😢

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
من طلاق گرفتم و دوباره ازدواج کردم، الانم باردارم

چندسالته؟ از ازدواجت راضی هستی؟ من هنوز طلاق نگرفتم.  زندگیم رو هواست.  خیلی داغونم.  بعد هفت سال طلاق خیلی سخته

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
چرا عزیزم ؟ تازه طلاقگرفتی ؟

هنوز طلاق نگرفتم. خونه بابامم.  دارم جدا میشم. خیلی داغونم

من طلاق نگرفتم اما از تنهایی هرروز گریه میکنم😢

منم تنها بودم. الانم تنهام. خیلی دلم شکسته.  احساس شکست دارم.  الهی هیچکس این حالم منو تجربه نکنه دارم به معنای واقعی دق میکنم

چندسالته؟ از ازدواجت راضی هستی؟ من هنوز طلاق نگرفتم.  زندگیم رو هواست.  خیلی داغونم.   ...

33

سال 84 ازدواج کردم 88 عروسی 89 جدا شدم

92 ازدواج کردم دوباره، آره خداروشکر با بد و خوب هم میسازیم

میگذره این دوره، بعدش خیلیییییییی قوی میشی، برات آرزوی آرامش میکنم عزیزم❤❤

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...