2777
2789
عنوان

امشب!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 30 پست
نه اصلا، من هنوزم بعد از چندسال خواب مادر بزرگمو میبینم با اشک از خواب پا میشم...

شاید حساس شدم ،دلم تنگشه ،ارامش بخش بود ،عزیزم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

مادربزرگم فرشته بود و عاشق فرزنداش و زحمتکش،خدا پدرتونو بیامرزه

ممنون بابای منم عاشق ما دختراش بود،،خیلی جوون بود هنوز پنجاه و پنج بیشتر نداشت،تصادف کردن یهویی مامان مم زخمی شده و منم اولین دخترش بودم که پارسال ازدواج کردم درست سر یک سالگی ازدواج من شب چله بابام بود،،فقط دارم از داخل میسوزم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنی زشت شده؟اشکالی نداره هرکس ممکنه گریه کنه

راست میگی ،حالا منکه یه پخ کنی گریه میکنم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خخخخخ امشب صددفعه علتشو توضيح دادم بابام پارانوئيد شديد داره حرفاي وحشتناكي به من و مادرم ميزنه

ببخشید اگه ناراحت شدی علت رو نپرسیدم ولی دلم یجوری شدی اعضای خانواده هر چی که باشن بلایی سرشون بیاد بند بند دلمون براش میسوزه 

درکت میکنم ولی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

خدا روحشون رو شاد كنه، نه عزيزم ضايع نيست خوب آدم ناراحت ميشه يه وقتا نميتونه خودشو كنترل كنه ديگه مسئله اى نيست اونا هم حتما درك ميكنن

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
ممنون بابای منم عاشق ما دختراش بود،،خیلی جوون بود هنوز پنجاه و پنج بیشتر نداشت،تصادف کردن یهویی ماما ...

خدا بهتون صبر بده تک تک خانوادها تکرار نشدنی ان مخصوصا کسایی که واقعا جون و دلشون برات باشه

ببخشید اگه ناراحت شدی علت رو نپرسیدم ولی دلم یجوری شدی اعضای خانواده هر چی که باشن بلایی سرشون بیاد ...

نه گلم

اره منم اگر قبل از اين اتفاقات چنين حرفي ميشنيدم شوكه ميشدم

واي الان برام عاديه

زندگيم جهنم شده

به شوهرم ميگه مواظب زنت باش خرابه

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

خدا روحشون رو شاد كنه، نه عزيزم ضايع نيست خوب آدم ناراحت ميشه يه وقتا نميتونه خودشو كنترل كنه ديگه م ...

چمیدونم ،ایشالله جاش تو بهشت باشه ،اخه آرزو داشت بیاد خونم ولی عجل مهلتش نداد

نه گلم اره منم اگر قبل از اين اتفاقات چنين حرفي ميشنيدم شوكه ميشدم واي الان برام عاديه زندگيم جهن ...

خدا بحق پنج تن شفا بده شما هم در امان باشین  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خدا بهتون صبر بده تک تک خانوادها تکرار نشدنی ان مخصوصا کسایی که واقعا جون و دلشون برات باشه

مرسی ان شاالله امام زمان ظهور کنه تا ریشه ی ظلم از بین بره ماهم در رکاب اقامون باشیم،،یا مهدی صاحب الزمان ادرکنی

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
دارو هم جواب نداده

دقیقا حست رو درک میکنم 

چون خود ما هم کسی از اعضای خانواده بوده که به حدی آزار داشت آرزوی مرگش رو میکردیم ولی بحمدالله  خوب شد ....توسل به معصومین داشته باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا حست رو درک میکنم  چون خود ما هم کسی از اعضای خانواده بوده که به حدی آزار داشت آرزوی مرگش ...

خدا كنه

ولي خيلي داره بي ابروم ميكنه ار پس خريد خونه بر نمياد

مامانم ميره خريد 

به كل فاميل حتي پدر شوهرم زنگ ميزنه ميگه زنم اونجاست😳

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

خدا كنه ولي خيلي داره بي ابروم ميكنه ار پس خريد خونه بر نمياد مامانم ميره خريد  به كل فاميل ...

اوووف اعصابم خوردشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40