2777
2789
عنوان

درد و دل😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول آذر اینا بود بریدمش تهران یه دکتره فامیلیش شکری بود گفت که این نمیمونه هرکار کنین همینه...ش ...

سرطان سینه مامانم دپمیشو دکتراحمقش نفهمید   شکایت کردیم دیه ام داد مامانم میگقت من نمیکیرم سینم رفت دستام دیگه تااخرعمرنمیشه ی سرم بزنم باید ازپام بزنن دیه ب چ دردم میخوره اره بعضی دکترا واقعااحمقن مامانم همیشه نفرینش میکنه تازه کارش خوب بود استادبود خیرسرش....ایشالا ک مادرشماام شفاپیداکنه  خیلی سخته من خودم سرمامانم دختربودم انقد گریه زاری سینه خودم پرکیست شد دکترجراحش میگفت ازذعصابه بزرک میشن اینا نباید حرص بخوری ولی مک میشه ادم نادرشو انجورببینه حرص نخوره

الهی خداایشالانظری کنه خوب شه  من ک خیلی دعاش کردمممم....ب

ممنون عزیزم...😔😭من واقعا موندم...مامانم اینقد لاغر شده بعضی وقت ها میخوام ماساژش بدم اینقد حالم بد میشه که دستام میخوره به استخونش همون لحظه اینگار میخوام بالا بیارم ولی جلو خودمو میگیرم..😔😔😭😭اینگار کلا سینه هاش آب شده...هیچی نمونده ازش...😔خیلی دلم پاره میشه...همش میگم خدایا اخه چرا...😔😭

ازاول چحورمتوجه مریضیش شد

اول اول همش میگفت پهلوم درد میکنه...همش اینگار حالش بد بود...بعد چون تو همون ایام عروسیم بود میگفت احتمالا بخاطر خستگی و استرس و ایناست...پیش دکتر میرفت میگفت عفونت کلیه اس تا دارو میخورد خوب میشد ولی تا قطع میکرد دوباره از اول شروع میشد درداش...در عرض ده ماه سی چهل کیلو کم کرد...😭😔هشتاد کیلو وزنش بود الان شده پنجاه...😔😭

الهی ولی پیگیرشید حتما دکترش دیر اومد ببرید  پیش یکی دیک

اهوم...حالا چه میدونم...انشالله که خیره...

من واقعا همش میگم خدایا من ازت میخوام...من ازت میخوام خوب بشه...همیشه  ازت میگفتن هرچی خودت میدونی...ولی سر این ازت اصرار میکنم😭😔😭😔😔