2777
2789
عنوان

درد و دل😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 69 پست
چشم حتما...😔😭شاید باورتون نشه همه ی کارهارو کردم از امام رضا خواستم به حق مادرش حضرت زهرا به حق ام ...

امام صادق علیه السلام:

دعا قضا و قدر حتمی را پس از آنکه قطعیت یافته برمی گرداند، دعا کنید که آن کلید هر در رحمت،و عامل پیروزی در هر حاجتی می باشد. آنچه نزد خدا است جز با دعا نمی توان به آن رسید، هیچ دری نیست که پس از کوبیدن زیاد به روی کوبنده باز نشود.

از دعا و خواستن نباید خسته شد... همونطوری ادم تا آخرین ذره مالش و برای عزیزانش هزینه میکنه یا حاضره بکنه باید تا وقتی ام که زمان هست امیدوارانه دعا کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔پیشش اصلا گریه نمیکنم...همش میگم من مطمئنم خوب میشی ولی،الان چند،روزی، یه جوری شده اصلا غذا هم ...

عزیزم نگران نباش اینا اثرات شیمی درمانیه میدونین تو کدوم مرحله سرطانه؟

الهی عزیزم ایران ک دکترای کبد عالی داره مامانمم چندپقت پیش یکیست کبدش بود دکترنمونه گرفت میگفتن شاید ...

نمیدونم...😭😭😭دکترا میگن چون خیلی ضعیف شده و خیلی پیشرفت داشته عمل و پیوند براش ریسکه و شاید نتونه...😔😔😔😭😭شیراز میبریمش

نمیدونم...😭😭😭دکترا میگن چون خیلی ضعیف شده و خیلی پیشرفت داشته عمل و پیوند براش ریسکه و شاید نتونه ...

چراانقد دیرمتوحه شدید؟؟؟؟؟؟؟حتمابیاریدش تهران لطفا دکترای خوب پره پیش ی دکتر مشاور نگیرید  دکترای کبد توایران عالین و میکن درمانش سریعه ...اصلابا حرف ی دکترپیش نرید

الان فقط با دارو سر میکنن؟

الان هیچی...دکتر از ایران رفته منتظریم بیاد تا تصمیم بگیره...فعلا فقط داره های تقویتی و یه چیزایی که مثلا دردشو یا نفس تنگیشو اینا رو رفع کنه میخوره...این دکتره هم نمیاد لعنتی😞😒قبل عیدفطر بود رفت...

الان هیچی...دکتر از ایران رفته منتظریم بیاد تا تصمیم بگیره...فعلا فقط داره های تقویتی و یه چیزایی که ...

خدا بزرگه فقط توکل کن و به چیزای مثبت و خوب فکر کن و فقط تصور کن مامانت خوب شده 

اصلا منفی فکر نکن اصلا

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
تند نرو تو بهتر میدونی یا خدا  اول آروم باش  کی امام زمان ت رو صدا زدی

از اونم خواستم گفتم یا امام زمان تو اگه یه دست بکشی به مامانم خوب میشه...اصلا یه نگاهش کنی...😔😭نمیدونم...چرا هرچی میخوام جواب نمیگیرم...خسته شدم...اینجوری مامانمو دیدم...بمیرم براش خیلی دیگه روحیه اش داغون شده...هرچی سعی میکنیم بخندونیمش هی جو شاد بسازیم براش...اصلا نمیخنده...اصلا دیگه نمیکشه...نمیدونم چرا روحیه اشو باخت😭😭

از اونم خواستم گفتم یا امام زمان تو اگه یه دست بکشی به مامانم خوب میشه...اصلا یه نگاهش کنی...😔😭نمی ...

اولا شفا دست خدا هست و امید هم بنده باید داشته باشه 

دوم توسل باید خالصانه باشه و شما سعی کن دل بنده مومن ی رو شاد کنی 

همسایه فقیری یا خانم مطلقه دست خالی که بچه داره و با کار حلال و پاک دامن زندگی میکنه

حالا هر مشکل دار واقعی کمک مالی در حد کم و خوشحال کردن دل این بنده خداها 

حتی کمک به حیوون گرسنه خیلی اثر داره 

انجام بده خواهر جان 

و انجمن گیاهخوادان سرچ بفرما 

یا پرفسور خرسندی 

چراانقد دیرمتوحه شدید؟؟؟؟؟؟؟حتمابیاریدش تهران لطفا دکترای خوب پره پیش ی دکتر مشاور نگیرید  دکتر ...

همون اول آذر اینا بود بریدمش تهران یه دکتره فامیلیش شکری بود گفت که این نمیمونه هرکار کنین همینه...شیرازم ببرینش فایده نداره کلا امیدمونو ناامید کرد دیگه کلا بیخیال شیراز شدیم بابام میرفت از دکتر تکدهقان داروهای گیاهی میگرفت مامانم میخورد بعد یه مدت اینقد حساس شد نسبت به این داروها دیگه هرچی میخورد بالا میاورد تا اینکه یه مدت کلا ول کرد...تا این که چند وقت پیش تو اخبار یه گزارشی داد در مورد بیماران  سرطان کبدی که داروش تو ایرانم تولید شده از اونجا بابام رفت شیراز حالا دکتره میگه اگه همون موقع تهران میرفتین میومدین شیراز الان خوب شده بود خیلی دیر اقدام کردین خدا از این دکترای خیلی ببخشید بی شعور نگذره که خود همینا آدمارو میکشن...همون اول ناامیدمون کرد...ما هم کلا از حماقتم اعتماد کردیم بهش چرا چون اسم درکرده بود...