2777
2789

سلام دوستان من بیست و چهار هفته و پنج روز و دوقلو باردار بودم . کیسه اب یکی از جنین ها سوراخ بود و کم کم تمام مایع امینوتیک وارد بدنم شده بود . هرچی به دکتر میگفتم که کیسه ابم سوراخه من ابریزی دارم اصلا توجه نکرد چون شکمم خیلی بزرگ بود فروردین همین امسال متاسفانه بخاطر عفونت کل بدنم بدلیل مایع کیسه اب و اینکه خودمو نجات بدن ختم بارداری دادن و بعد از کلی انتی بیوتیک تونستن منو نگه دارن.میخوام از دکترم که اصلا در جریان نیست که چه بلایی سرم اومده شکایت کنم کسی میتونه منو راهنمایی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین  قدم اینه ک اگ وافعا اینکارو کرده اسمشو اینجا بگی

فک کن از شکایت بهتر باشه 

یا یه پست با نامش بزنی 

هر کی سرچ کرد بخونه .

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

هیچ کاری نمیتونی بکنی خرشون حسابی میره اخرش یه چیزی بهشون بدهکارمیشی خدالعنت کنه این دکترای بی وجدان رو که فقط فکر پولن

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
بچه ها چی شدن؟

بچه ها رو زنده زنده از تو شکمم برداشتن تا فقط خودم زنده بمونم . اونم اینکه خودم تبم چهل و ضربان قلبم 160 بود و دکترا حتی با این ضربان قلب میگفتن ریسکه که عمل کنیم

کیسه آب سوراخ شه مایع آمنیون میریزه بیرون راه نداره واردبدن بشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
الان دوماهه که بچه هامو که زنده بودن رو از دست دادم و فقط بخاطر سهل انگاری دکتر . متاسفانه سزارین شد ...

خدابهت صبر بده ای کاش یه دکتر دیگه میرفتی وقتی این به حرفت توجه نمیکرد

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

آره بعضی از دکترا به حرف های مریض اهمیت نمیدن اما گلم منم صاحب دوقلو هستم خیلی بزرگ کردنشون سخته متاسفانه یکی از دوقلو هام مریصن اونم به خاطر دکترم که گفت نیازی به دستگاه نداری

منو قانع کرد که تو زیاد حساسی و اینکه زنان باردار گاهی اختیار ادرارشون رو از دست میدن یا ترشحات تو بارداری. وگرنه شکم تو اینقدر بزرگ نبود منم بی شعور به حرفش اعتماد کردم

2790
2778
2791
2779
2792