2777
2789
عنوان

انتقال جنین کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 41 پست

بعد یعنی جنین اهدایی از همین مردم داخل ایرانه یعنی برادر یا خواهری داخل ایرانن؟اصلا مغزم نمیکشه...

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
اصلا چنین چیزی رو دیگه اصلا دکتر نگفت فکر کنم رد شده ...یکراست فقط گفت جنین اهدایی ....نمیدونین تو ت ...

نگفت چون به مورد شما نمی خورد ، درمورد تخمک اهدایی اینکارو میکنن، من دقیق نمیدونم ولی دکترای معروف احتمالا انجام بدن من شنیده بودم قبلا

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یعنی جنین اهدایی از همین مردم داخل ایرانه یعنی برادر یا خواهری داخل ایرانن؟اصلا مغزم نمیکشه...

بله همینطوره ، کاملا حق داری گیج و ناراحت بشی مخصوصا اینکه خودت توانایی باروری داری ولی خوب اینم یه راهی هست برای بچه دارشدن و بخصوص اگه زندگی با شوهرت رو دوست داری بهترین راهه، تخمک اهدایی هم همینقدر یه خانم رو ناراحت میکنه ، غصه نخور دعاکن بگیره که نه وقتت تلف بشه نه هزینت زیاد بشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
بله همینطوره ، کاملا حق داری گیج و ناراحت بشی مخصوصا اینکه خودت توانایی باروری داری ولی خوب اینم یه ...

انشالله حالا ماه بعد باید برم ببینم چی میشه دعا کنین واسم خیلی...

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
انشالله حالا ماه بعد باید برم ببینم چی میشه دعا کنین واسم خیلی...

ان شاالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته 🌷🌷

اصلا خودتو با فکرای بیهوده اذیت نکن سعی کن از زندگیت وخوشیهاش لذت ببری به این فکرکنم انتقال جنینت با موفقیت انجام میشه به دوران بارداری و زایمان فکر کن به اولین باری که بوت رو میبینی وبغلش میکنی وبهش شیر میدی فکرای احمقانه رو بریز دورررررر

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
ان شاالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته 🌷🌷

مرسی عزیزم ممنونم

اصلا خودتو با فکرای بیهوده اذیت نکن سعی کن از زندگیت وخوشیهاش لذت ببری به این فکرکنم انتقال جنینت با ...

خیلی سخته واقعا دارم دیوونه میشم امیدوارم بتونم کنار بیام میترسم از اینده بچه بفهمه میترسم بچه ی من نشه اصلا داغونم...

به کسی نگین که میخواین جنین بگیرین حتی مادرت وقتی کسی ندونه مطمعن باش بچت هم چیزی نمی‌فهمه 

جنین اهدایی الان برات یه شانسه که باید ازش استفاده کنی  که امیدوارم انتقالات موفقیت آمیز باشه اگه هم نشد دنباله آخر نرسیده سرپرستی یه بچه رو به عهده بگیر 

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
به کسی نگین که میخواین جنین بگیرین حتی مادرت وقتی کسی ندونه مطمعن باش بچت هم چیزی نمی‌فهمه  جن ...

مرسی عزیزم انشالله بتونم دعا کنین

میشه دار خواست دوستی مو بپزیرید 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊