بچه ها من بخاطر مشکلی که شوهرم داره مجبورم انتقال جنین انجام بدم...اصلا نمیتونم با موضوعش کنار بیام توروخدا کمکم کنین کیا انجام دادن یکم بهم توضبح بدین بعد اصلا بچه ی خودم هست؟دارم دیوونه میشم اصلا چه بلایی بود اخه😭😭😭😭😭چطور با این موضوع کنار بیام
هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعد یعنی جنین اهدایی از همین مردم داخل ایرانه یعنی برادر یا خواهری داخل ایرانن؟اصلا مغزم نمیکشه...
بله همینطوره ، کاملا حق داری گیج و ناراحت بشی مخصوصا اینکه خودت توانایی باروری داری ولی خوب اینم یه راهی هست برای بچه دارشدن و بخصوص اگه زندگی با شوهرت رو دوست داری بهترین راهه، تخمک اهدایی هم همینقدر یه خانم رو ناراحت میکنه ، غصه نخور دعاکن بگیره که نه وقتت تلف بشه نه هزینت زیاد بشه
اصلا خودتو با فکرای بیهوده اذیت نکن سعی کن از زندگیت وخوشیهاش لذت ببری به این فکرکنم انتقال جنینت با موفقیت انجام میشه به دوران بارداری و زایمان فکر کن به اولین باری که بوت رو میبینی وبغلش میکنی وبهش شیر میدی فکرای احمقانه رو بریز دورررررر
درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
به کسی نگین که میخواین جنین بگیرین حتی مادرت وقتی کسی ندونه مطمعن باش بچت هم چیزی نمیفهمه
جنین اهدایی الان برات یه شانسه که باید ازش استفاده کنی که امیدوارم انتقالات موفقیت آمیز باشه اگه هم نشد دنباله آخر نرسیده سرپرستی یه بچه رو به عهده بگیر
درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊