2777
2789
عنوان

انتقال جنین کسی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همسرم اصلا بخاطر یک جراحی نمیتونه اسپرم تولید کنه و منظورم جنین اهدایی هست....

خب اگه خودت تخمک داری فقط اسپرم اهدایی بگیرید تخمک از خودت باشه اونجوری خیلی گرون در میاد

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
خب اگه خودت تخمک داری فقط اسپرم اهدایی بگیرید تخمک از خودت باشه اونجوری خیلی گرون در میاد

ظاهرا اسپرم اهدایی طبق نظر مراجع ممنوع شده و باید جنین اهدایی گرفت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

میگن نمیشه اصلا دلیلشم نمیدونم چرا یعنی میشه ؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
اها معذرت میخوام  متوجه نشدم

خواهش میکنم عزیزم

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
خب اینجوری فقط تخمک از شما هست اسپرم از کس دیگه 

اصلا بهم این پیشنهادو ندادن فقط یک راست گفتن جنین اهدایی یعنی میشه اسپرم اهدایی گرفت.؟

ظاهرا اسپرم اهدایی طبق نظر مراجع ممنوع شده و باید جنین اهدایی گرفت

اره دقیقا همینه...

از لحاظ شرعی مشکل وجود داره لقاح اسپرم و تخمک زن و مرد نامحرم ممکن نیست

اره دقیقا همینه یعنی من بیچاره بچه م از هیچ نظری نباید شبیه ما بشه...دارم دق میکنم واقعا

از لحاظ شرعی مشکل وجود داره لقاح اسپرم و تخمک زن و مرد نامحرم ممکن نیست

درمورد تخمک اهدایی قضیه فرق میکنه ظاهرا یه صیغه محرمیت بین دهنده تخمک و آقای گیرنده میخونن مطمین نیستم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اره دقیقا همینه یعنی من بیچاره بچه م از هیچ نظری نباید شبیه ما بشه...دارم دق میکنم واقعا

عزیزم حق داری ولی من شنیدم بعضی دکترا اسپرم اهدایی قبول میکنن انجام بدن

درمورد تخمک اهدایی قضیه فرق میکنه ظاهرا یه صیغه محرمیت بین دهنده تخمک و آقای گیرنده میخونن مطمین نیس ...

اصلا چنین چیزی رو دیگه اصلا دکتر نگفت فکر کنم رد شده ...یکراست فقط گفت جنین اهدایی ....نمیدونین تو تهران کدوم مرکز خوبه که انجام بدن؟که شاید این اسپرم اهدایی رو انجام بدن؟

اون بله چون مرد میتونه با چند تا خانم دیگه هم محرم بشه اما خب برعکسش ممکن نیست

متاسفانه بله

اون بله چون مرد میتونه با چند تا خانم دیگه هم محرم بشه اما خب برعکسش ممکن نیست

دقیقا....