2777
2789
عنوان

دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 17 پست
شاید سخت باشه اما هر دفعه سوالی درمورد حالم داشتم رفتم تو تاپیکهای پربازدید که موضوعش هیچ ربطی ب بار ...

😑 بنده خدا...

واقعا جای تاسف داره ...

ببین تو زندگیامون چه خبرههههههه بااین تفاسیر بخدا😑

دعوا و بحث همیشه رو بورسه

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
بیشتر حالت سرگرمی شده سایت.اما من خودم وقتی سوالی زو جوابشو ندونم کامنتی نمیزارم

منم همینطورم 

ولی وقتی تو جستجوی گوگل سرچ میکنم برام تاپیکای سال ۸۹ رو مثلا میاره می بینم طرف شاید بلدم نبوده اما یه قوت قلبی داده و از پست رد شده 

اما این چند وقتی که اینجا عضوم می بینم اکثرا مسائل زندگی مشترکشون رو میارن اینجا مطرح میکنن تازه تاپیکای دنباله دارم میزنن و چه بازدیدی هم ازش میشه و واقعو تاسف میخورم😑

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😑 بنده خدا... واقعا جای تاسف داره ... ببین تو زندگیامون چه خبرههههههه بااین تفاسیر بخدا😑 دعوا و ...

کاریش نمیشه کرد دیگه 

یه خوبیایی هم داره مثلا اینجا هرچی دلت میخواد پشت جاریت بگو خودتو اروم کن بعد راحت برو با انرژی مثبت ب زندگیت برس😂😂

حالا یکی دلش پره از همه جا جایی رو نداره حرفشو بزنه سبک بشه میاد اینجا اینا از نظر من واقعا مشکلی نیست آدم بتونه دلداری هم بده خوبه من خودم جایی بتونم کمکی کنم ب کسی سوالی داشته باشه جوابشو میدم یا بتونم یه امیدواری بدم حرفی بزنم اروم بشه حالش بهتر بشه جواب میدم حال چه داستان مادرشوهر باشه چه دردبارداری

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨