2777
2789

بی احترامی نه ولی اذیتم کردن که خودش نوعی بی احترامیه البته جواب دادم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم میاد خونمون به من نگاه نمیکنه جواب سلامم هم نمیده کلی هم متلک‌میندازه میره البته زنشم دیت کمی از خودش نداره

برادر شوهرامم که بیشعور کمه واسه توصیفشون

بی احترامی نه ولی اذیتم کردن که خودش نوعی بی احترامیه البته جواب دادم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها من همین چند وقت پیش رفتم ی طلافروشی معمولی و محقر گفتم اینا معمولا طلاهای سبک میارن برم اونجا دو تا النگو سبک بخرم دو میلیون هم پول داشتم یعنی فروشنده ی طوری سنگ رو یخم کرد باور کنید همونجا میخواستم سکته کنم اشک پر چشام شد فقط زدم بیرون از مغازش در صورتیکه جایی دیگه رفتم النگو سبک ظریف داشت دونه ای نهصد بودن یعنی میشد با پولم بخرمشون اما اون فروشنده ی بی شرف منو کنفت کرد واگذارش کردم ب خدا

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

یه نفر پشت سرم یه حرکت بسیار زشتی کرد که نمیتونم بگم اصلا، فکر کرد نفهمیدم! بعد از اون به خودش چیزی نگفتم، با این آدمای بی فرهنگ نمیتونم حرف بزنم اصلا، ولی رفتم تو اینترنت یه پیج زدم به نام خودش سعی کردم با فوتوشاپ عکسایی که ازش داشتم آبروشو ببرم.