2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست
بله طلای نو فقط اجرت یه مقدار سود گرفت

مطمینی اثلا نمیشه یعنی تقریبا بیست تومن .این نو نبوده احتمالا

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کلا هفتاد بالا میگیرن هر طلایی باشه 

هر طلایی که یه اجرت و ارزش افزوده یکسان نداره.طلا داریم گرمی  اجرت ۲تومن طلا داریم اجرت ۱۰۰تومن 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

نه عزیزم ما خودمون یه عمره طلا خرید و فروش میکنیم تا از چیزی مطمئن نشیم نمیخریم طرف هم میشناختمون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هر طلایی که یه اجرت و ارزش افزوده یکسان نداره.طلا داریم گرمی  اجرت ۲تومن طلا داریم اجرت ۱۰۰تومن ...

من تا حالا چند تا النگو و دستبند گرفتم اونجوری حساب کردن که گفتم

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
خیلی خوب داده بهتون

آره ما اولش تعجب کردیم گفتیم دست دومه گفت نه ولی به قیمت دست دوم میفروشم میخوای بزنم کج و کوله اش کنم قشنگ شبیه دست دوم ها بشه بعد بخری اگه شک داری؟ 😁😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب جاهای دیگه ۹درصد مالیات هم میگیرن به اضافه اجرت

من طلافروشی بودم هر کی میومد میگفت مالیات نمیگیرم 

ببخشید طلا میره بالا یا نه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

میدونید بچه ها من ی پولی داشتم از سال ۹۵ پس اندازم بود اینقد این دست اون دست کردم تا طلا رسید به این قیمت الانم دیگه فکر نکنم ارزونی در انتظارمون باشه هر چی هست افزایش قیمته

من طلافروشی بودم هر کی میومد میگفت مالیات نمیگیرم 

من خودم یبار سر 12 گرم طلا 1 میلیون و 500 مالیات دادم وقتی رفتم مغازه اش گفتم این 1 و 500 کجا رفته گفت مالیات بوده😐

شوهرتون نمیگه طلا میره بالا یا پایین؟

چرا میره بالا

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞