2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکرج رونمیدونم اما توتهران هفتاد تومن باید داشته باشی برای یه تالار ابرومند تومنطقه ۱۲تهران تالار سیاره باحدود پونصد نفر مهمون

پارسال پنجاه میلیون میشد امسال هفتاد تومن

اقوام شوهرم اونجا مجلس زیاد دارند

خیلی به جاش ربط داره 

یه دوستم اجودانیه گرفت نفری دویست تمن هر مهمون 

اما خب ابمیوه طبیعی 

شیرینی تر 

پونزده مدل غذا 

چند مدل سالاد و ژله 

یه جام می بینی هر مهمون شصت تمن بیشتر نمیشه 

ورودی هم با توجه به امکانات اونجا هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
خیلی به جاش ربط داره  یه دوستم اجودانیه گرفت نفری دویست تمن هر مهمون  اما خب ابمیوه طبیع ...

میدونم میخوام هرکی هرجایی رو میشناسه بگه تا من دستم بیاد چن تومنه هر تالاری 

میدونم میخوام هرکی هرجایی رو میشناسه بگه تا من دستم بیاد چن تومنه هر تالاری 

زنگ بزن بهشون  

به یه ده تاییش زنگ بزن اون محلی که در نظر داری 

تو تهران سمت تهران پارس تالار زیاده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
هفناد  ب غیر غذا و اینا😐

همه چیز ورودی وغذا برای یه شب 

فامیل شوهرم برای همون یه شب خودشون رومقروض میکنند ارایشگاه گرون جهیزیه وسیسمونی انچنانی تالارگرون وتامدت ها وام وقسط وقرض میدند عقل ندارند من که اصلا موافق نیستم بااین بریز وبپاش ها ورفتم مکه وجشن نگرفتیم فقط اول عقدم بابام به جشن گرفت توتالار مفصل باشام سال ۸۵ارزونی بود وشد جشن نامزدیم یا همون عروسیم ولباس سفید پوشیده بودم نه لباس عروس تاپ ودامن سفید  و هدایای داماد روخنچه کردیم وبردیم تالار خیلی هم ابرومندانه بود خداروشکر

همه چیز ورودی وغذا برای یه شب  فامیل شوهرم برای همون یه شب خودشون رومقروض میکنند ارایشگاه گرون ...

ما بوشهریم کلا لوکس ترین تالار ۲۰ تومن تا ۳۰ نهایتش خیلی دعوتی باشه بخوای چن مدل غذا بدی ۵۰ تومن خرجشه😁