2777
2789

بچه ها امروز رفتم سوپری سرکوچه ماست خریدم،باردارم هوس بستنی کردم چهارپنجا برداشتم رفتم حساب کنم دیدم کارتم موجودی نداره....دلم میخواست اب بشم برم تو زمین،هرچی گفتم بستنی هارو نمیخوام مرده خدا خیرش بده گفت نه بابا ببرین این چه حرفیه.....خیلی خجالت کشیدم تاحالا همچین حسی نداشتم تا خونه فقط گریه کردم.....خدا لعنت کنه باعث و بانی گرونی رو،هرچی شوهرم در میاره وسط ماه تموم میشه...حالم خیلی بده

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیریت کن پولت عزیزم

هرچند خیلی گرونیه

برای منم پیش اومده رفتم خرید با دوتا بچه کوچیک اوناهم حدا خیرشون بده کلی خوراکی برداشتن،چنتاش هم درجا باز کردن منم ی دفعه دیدم کارتم نیست 

شانس اوردم فروشنده اشنا بود جنسا بردم داداشم رفت حساب کرد

بخدا تقصیرت نیست الهی خیر نبینه باعث گرونی هممون همین مشکلو داریم

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

من هم باردارم رفتم پیتزا خوردم بعد تو کیفمو نگاه کردم میبینم کاراتام نیست😂اصلن نرفتم بگم پول ندارم به شوهرم زنگ زدم ریلکس نشستم تا اورد برام😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
کی میشه من باردار بشم، حوس همه چیز رو کنم😥😥😥

انشاءالله این روزای شیرین نسیبت بشه بزووودی😍😋😚

بخدا حقوق همسرم دوتومنه،ی تومن قسط میدیم،کلی هم خودش داره ادیت میشه....الان ز زدم خواهرم برام پول ربخت،من خونه بابام همه چیز در دسترسم بود تاالان همچین حسی نداشتم ....ب شوهرم نمیگم ناراحت میشه فردا میرم پولشو میدم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش