گوجه میکس همراه پیاز و سیر و روغن بپزه بعد بادمجون کبابی پوست کنده اضافه فلفل زرد چوبه نمک اضافه و با گوشتکوب همزده بعدم به تعداد تخم مرغ اضافه و همزده
بادمجون قصری رو کباب کنید بعد یه پیاز سرخ کنید آخرای سرخ شدن بهش سیر رنده شده اضافه کنید بعد گوجه رنده شده رو به پیاز و سیر اضافه کنید زیر شعله رو کم کنید تا آب گوجه کم بشه بعد که بادمجونا کباب شد یعنی تا حدی که چنگال داخلش فرو رفت پوست بادمجوما رو بکنید کامل له کنید به گوجه اضافه کنید جدا یه تخم مرغ رو سرخ کنید بعد با چنگال ریز ریزش کنید به بادموجونا و گوجه اضافه کنید زرد چوبه فلفل سیاه و نمک اضافه کنید بزارید جا بیوفته
اول بادمجون رو کبابی میکنی بعد پوست میگیری و له میکنی ،میزاری کنار سیر و ریز ریز خورد میکنی پیاز رو رنده میکنی بعد تو روغن سرخ میکنی ،جفتشون رو زردچوبه و نمک میزنی بادمجونو میریزی داخلش ،گوجه ام اگه دوست داشتی نگینی اگه نه رنده میکنی بهش اضافه میکنی در میزاری ،بزار ی چند دقیقه گوجه آب نیندازه آبشو بکشه جا بیوفته ،بعد امادس میتونین تزئین کنین بعدم نوش جان
م بادمجونا رو میزارم تو قابلمه و چندتا استکان آب میریزم سرشون تا بخار پز بشن بعدش که پختن درشون میارم و پوستشون رو جدا میکنم و ساتوری میکنم بعد سیر فراونم رو با چاقو له له میکنم و تفت میدم و بادمجونمم میریزم داخلش تا هم تفت بخوره و هم اگه آبی داره جمع بشه سرخ که شد گوجه نیگینی رو خرد میکنم و همراهش تفت میدم و خوب کا آبش جمع شد تخم مرغ اضافه میکنم و هم میزنم تا گلوله گلوله نشه. بعدش که