چقدر نظراتمون شبیه هم بود عشقم😂 سایه چ رنگی میزنی ؟ برای بیرون هم میزنی ؟
من کرمی یا قهوه ای میزنم عچیچچچممم😁🥰😂
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
نه چرا خز بشه من چند روز پیش یه خانم خیلی باکلاس رو دیدم قشنگ تا زیر ابرو سایه آبی و صورتی براق رو ب ...
ایفون دارا با کلاسن؟😐😂😂
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین