2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدین

206 بازدید | 24 پست

دوستان ۴۰  روز اگه دم خونه رو اب و جارو کنین حضرت خضر مبینین قبل اذذن صبح باید انجام بدین 

و وقتی دیدین سه حاجتتون رو میگین حتما براورده میشه 

اگه کسی هست اعتقاد ذاشته باشه و میتونه‍ انجام بده یکی از حاجت هاش حاجت منو بگه بهم درخواست دوستی بدع منم براش ختم قران برمیدارم

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

فقد من نفهمیدم چی شد؟😪

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شنيدم قبلا هم يه تابيك در موردش بود ولي اينكه چقدر درست باشه نميدونم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

عمم این کارو میکرد نمیدونم‌راس میگف یا دروغ 

میگه اب و میپاشیدم‌زمین‌ بعد که دوباره در و باز میکردم ابای پاشیده شبیه ادم میشدن 😐

یه روحانی رو هم‌برده بود نشون داده بود ولی نپرسیدم‌چیگفته دیگه😅

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

واسه حاجت نشنیدم ولی شنیدم میگن چون امام زمان عج  صبحها از در خونه رد میشه باید تمیز و اب و جارو شده باشه

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

ببخشید قصد مسخره کردن ندارم ولی مگه غول چراغ جادوه

نه نشنیدم و اعتقادی هم ندارم

خدا بخواد میده نخواد ۱۲۴هزار پیامبر هم شفیع بشن نمیده

اینو کسی داره بهت‌میگه که کلیییییبیییی راه رفته ولی همش بن بسته

میدونم باز آروم‌نمیگیرم و دوباره میرم

وای چه جالب نه نشنیدم ولی فکرنکنم حقیقت داشته باشه حالا چرا حضرت خضر؟!!!

چون حضرت خضر زنده اس و من شنیدم اسمش که میاد حاضر میشه و باید به احترامش بلند بشی

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

فقط حواستون باشه حضرت خضر همونیه که پسر یه خانواده رو کشت که یه وقت در آینده ادم بدی نشه خانوادش رو به سختی نندازه... یهو ازین کارام میکنه

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

جل الخالق😐 چه چیزهای میشنوم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...