سرویس قابلمه فقطططططط يه دست بخر اونم جنس عالی سرامیکی نچسب حتما حتما تیره باشه بقيش اصلا مصرف نميشه من اینکار و کردم بینهایت راضیم، برای من مارک لايف اسمایل هست و سه تا قابلمه داره و يه تابه و يه شیر جوش والسلام
کریستال یا نخر یا اگه خریدی سبک بخر، من رفتم ازين مدلای جدید خیلی سنگین سرویس 12 نفره خریدم، هردفعه مهمون مياد عذا میگیرم، خود مهمونا هم میترسن از پیشدستیاش انقد سنگينه
چینی مهمان من اشتباه کردم طلاکارو برداشتم الان نميتونم بذارم ماکرو اگه چیزی سرد شه یهو که مهمون نشسته
پارچ و ليوان ضخیم بردار
سرویس قاشق چنگال خوب بگیری چاقوهایی میوه خویش از چاقوهایی بیرون تیزتر نیازی نیست ديگه سرویس چاقو چنگال میوه خوری برداری
ناهارخوری اگه خونه ات آپارتمانی کوچیک یا مستاجری برندار یا خیلی کوچیک چهارنفره بردار
من شش نفره بزرگ برداشتم الان معضلی شده برا خودش
اگه از آرزوهای خوشت نمياد مثل من يه دست چینی 6 نفره دم دستی بردار هم کیفیتش بیشتره هم زیباتر هم مهموني خودمون و کم و با همون راه ميندازه
ديگه.... بذارم یادم بیاد ميگم بهت
راستی منم تهرانم و پارسال عروسیم بود
مبلمان و سرویس خواب فقط چهاردانگه، من همه جا رو دیدم بهترین قیمت و کیفیت مال چهاردانگه است، خیلی از فروشگاههاي یافت آباد ميرن چهاردانگه سفارش میدن و کارگاه ندارن، يه سر برو ببین چقد با یافت آباد و دلاوران فرق داره
چینی ایرانی زرین درجه عالی حرف نداره
چینی گرد برداری راحت تره و هيچوقت دمده نمیشه