2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 76 پست

سرویس قابلمه فقطططططط يه دست بخر اونم جنس عالی سرامیکی نچسب حتما حتما تیره باشه بقيش اصلا مصرف نميشه من اینکار و کردم بینهایت راضیم، برای من مارک لايف اسمایل هست و سه تا قابلمه داره و يه تابه و يه شیر جوش والسلام

کریستال یا نخر یا اگه خریدی سبک بخر، من رفتم ازين مدلای جدید خیلی سنگین سرویس 12 نفره خریدم، هردفعه مهمون مياد عذا میگیرم، خود مهمونا هم میترسن از پیشدستیاش انقد سنگينه

چینی مهمان من اشتباه کردم طلاکارو برداشتم الان نميتونم بذارم ماکرو اگه چیزی سرد شه یهو که مهمون نشسته

پارچ و ليوان ضخیم بردار

سرویس قاشق چنگال خوب بگیری چاقوهایی میوه خویش از چاقوهایی بیرون تیزتر نیازی نیست ديگه سرویس چاقو چنگال میوه خوری برداری

ناهارخوری اگه خونه ات آپارتمانی کوچیک یا مستاجری برندار یا خیلی کوچیک چهارنفره بردار

من شش نفره بزرگ برداشتم الان معضلی شده برا خودش

اگه از آرزوهای خوشت نمياد مثل من يه دست چینی 6 نفره دم دستی بردار هم کیفیتش بیشتره هم زیباتر هم مهموني خودمون و کم و با همون راه ميندازه

ديگه....  بذارم یادم بیاد ميگم بهت

راستی منم تهرانم و پارسال عروسیم بود

مبلمان  و سرویس خواب فقط چهاردانگه، من همه جا رو دیدم بهترین قیمت و کیفیت مال چهاردانگه است، خیلی از فروشگاههاي یافت آباد ميرن چهاردانگه سفارش میدن و کارگاه ندارن، يه سر برو ببین چقد با یافت آباد و دلاوران فرق داره

چینی ایرانی زرین درجه عالی حرف نداره

چینی گرد برداری راحت تره و هيچوقت دمده نمیشه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چینی زیاد گرفتم

۱۲ نفرهدچینی مقصود

۱۲ نفره چینی زرین

۱۸ نفره ارکوپال

بنظر من واسه استفاده خودتون یه ۶ نفره بگیر

واسه مهمون هم یه ۱۸ نفره 

تمام ...

من که وای از وسیله ... زیاااادد

و پشیمان 

اونقدر دارم جا ندارم 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
من میخوام یه ۲۴ نفر چینی  یه ۱۲ارکوپال

ببین واقعا لازم نیست

واسه تو دست خودتون ۶ نفره بخر 

واسه مهمون ببین مثلا فوقش چند نفر میان

منکه از ۱۸ تا بیشتر نمیاد 

اگه ۱۸ نفره بگیری خوبه

فوقش ۲۴ نفره 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

من اگه جای شما باشم

۱ برقیامو سیلور برمیدارم(سفید دارم بعد ۵ سال زرد شدند با اینکه همه ی برقیای بزرگم ال جی و برقیای کوچیکم مولینکسه فرانسست)

۲ مبل چرم به هیییییچ وجه نخر چون اصلا نمیشه تمیزش کرد(پارچه ای بگیر)

۳ آبکش لگناتو کلا استیل بگیر(با دوامتر و شیکتره)

۴ از خرید وسایل پلاستیکی زیادی شدیدا اجتناب کن(نه قشنگن نه کاربردی عوضش استیل بردار)

۵ قابلمه تفلون اصلا نخر بهترین مارکشم دوزار نمی ارزه(عوضش دو دست قبلمه گرانیتی و چدن بردار)

۶ فلاسک و کلمنتو یونیک بگیر و استیل

هههه منظورم آرکوپال بود

بعد اینکه.... 

سرویس خواب و پرده و اینا عبدل آباد خیلی خوبه، بازار بزرگ هم بدک نیست، سرویس خواب اسپرت بردار که بشه استفاده کرد و راحت شست، اصلا ازين ساتن ها یا مخملای خارجی برندار که استفاده اش فقط یباره

لوستر برو لاله زار

برقی فلر گرفتم و ال جی خیلی راضیم، فلر خدمات پس از فروشش خیلی خوبه نمایندگی فلر و دلونگی هم تیراژه طبقه همکف رایگان میفرسته برات

قهوه ساز نخر من خریدم کلا یبار استفاده شد، حوصله ات نميگيره استفاده کنی

من بجای غذاساز یدونه گوشتکوب برقی گرفتم بی نظیره همه چی داره خرد کن و همزن برقی و همه چی، خیلی کاربردی تره و ارزونتر 

مخلوط کن حتما پارچ شیشه ای بگیر که وقتی شیرموز درست کردی راحت با همون پارچ بذاریش تو یخچال

اممممم تشک و بالش مهمان ازين سبک ها بردار تو عبدل آباد زیاده

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

ب نظرم سرويس چاقو نخر منكه نخريدم،اخه از همه مدلاش ك استفاده نميكنم بعدشم براي خورد كردن معمولا يكي دوتا كافيه هم تيز باشه هم خوش دست

فقط جا ميگيره رو اوپن

سفره نخريدم،ب نظرم كم پيش مياد استفاده بشه ب خاطر دردسر تميز كردنش(اخه ما رسم داريم از ٢نفره تا٢٤نفره سرويسشو بديم،يكبار مصرف كافيه،جارو شارژي نميگيرم،قهوه ساز نميخرم و سماورم نميخرم،چاي ساز برقي و گازي دارم،اين سرويساي اشپزخونه ك شامل جا ادويه اي و ترازو و.....نخريدم فقط جا حبوباتي خريدم و چندتا جا ادويه اي ساده،

۷ لوازم برقیاتو مارکای به درد نخور و ناشناس نگیر،کم بگیر ولی با کیفیت(مثلا اگه میخوای ظرفشویی و لباسشویی ددرجه دو سه چینی یا ایرانی برداری بجاش فقط لباسشویی بخر ولی ال جی)

۸ غذاساز به هیچ عنوان نگیر(جدا جدا بگیر چون خراب بشه باید کلی از نو لوازم برقی بخری)

۹ به هیچ عنوان برا برقیای کوچیکت سراغ مولینکس نرو(مال من فرانسه اصله ولی همه ی برقیای کوچیکم هم پر سر و صداست هم قطعاتش بی کیفیت)

من چینی زیاد گرفتم ۱۲ نفرهدچینی مقصود ۱۲ نفره چینی زرین ۱۸ نفره ارکوپال بنظر من واسه استفاده ...

من ي ١٢نفره اركوپال امريكايي گرفتم ب ١٢نفره اركوپال فرانسه ي ١٢ نفره چيني

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻