2777
2789
عنوان

ی چیز عجیب 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 69 پست
اره عادل فردوسی پورو دیدم😂😂😂چه گند کاری بود😂😂😂😂😂

چرا عادل چی بوده؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا فیلم پورنن وسط برنامه های صداسیمای اسلامی؟ خداروخوش نمیاد اوسکول میکنی😂

ما نه ماهواره داریم نه چیزی انتنمونم از این معمولیاست الانم یکی از بچه ها گفت ک دیده صفحه قبل 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
به جون خودم راست میگم کلیپشم دیدم تو گوشیا پخش شده بود کاش داشتم می‌فرستادم آبروی صدا سیما رفت به کل ...

اون کلیپه ساختگی بود..فقط شبکه کیش واقعی بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره عادل فردوسی پورو دیدم😂😂😂چه گند کاری بود😂😂😂😂😂

ببین پشمکام ریخت بچه ها انقد گفتن نه ندیدن منم فک کردم توهم زدم 😂😂😂

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

تخيلات يك ج*ى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بابا برنامه عادل فتوشاپ بود..نفهمیدین خدایی؟😐😐فقط شبکه کیش واقعی بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”