2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 27 پست
ن برو آرایشگاه

آرایشگاه کوچیک چی اونام غیر قابل اعتمادن؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته باید از جاش و طرفت هم مطمئن باشی

نه شناختی ندارم راستش شوهرم میکه ارایشکاه های بزرک مطمعن تره حت این محلی ها میکه نرو

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه شناختی ندارم راستش شوهرم میکه ارایشکاه های بزرک مطمعن تره حت این محلی ها میکه نرو

درست میگ جای معتبر برو 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
نمیدونم عزیزم ادم اینقد چیزای بد میشنوعه ک بی اعتماد میشه 

میترسم ازم فیلم بگیرن ..فک کنم آرایشگاه های بزرگ بهتر باشه

درست میگ جای معتبر برو 

حالا یه جا پیدا کردم تازه باز شده هنوز قیمتاش معلوم نیس 

هرجور شوهرت صلاح میدونه  پس

البته نظرشه ولی ماساژ فرم دهی انجام نمیدن اینجا ها که خیلی بزرکه

حالا یه جا پیدا کردم تازه باز شده هنوز قیمتاش معلوم نیس 

تازه باز شده از کجا میدونی خوبه یه جای با سابقه برو

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
این ارایشگاه کوچیکام خوبه  اینایی ک تو خونن فقط یه جوریه ادم استرس میگیره

آرهه

تازه باز شده از کجا میدونی خوبه یه جای با سابقه برو

خب خیلی شیک بود گفتم حتما خوبه😂😂