2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟؟

114 بازدید | 27 پست

اگه یه حانومی آرایشگر باشه تو خونه کار کنه میرین پیشش به عنوان مشتری؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره کارش خوب باشه 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
اگه اشنا باشه اره  وگر نه ک جرات نمیکنم

نه از تو دیوار البته خانوم س و عکس محل کارش فرستاده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره کارش خوب باشه 

کارش ندیدم از نزدیک برا ماساژ بدن و صورت و پاکسازی

اگر همین فامیلامون باشه اره وگرنه تا جایی که ارایشگاه هست نمیرم خونه

اها

آره وقتی خوب باشه

نمیدونم خوبه برا ماساژ بدن و پاکسازی وپارفین صورت

نمیدونم یکم ریسکه نمیشه به هر کی اعتماد کرد  حداقل تنهایی نرو

یعنی یکی با خودم ببرم؟ دزدن ادمو خفت میکنن؟؟ آرایشگاهی کوچیک چی؟

کارش ندیدم از نزدیک برا ماساژ بدن و صورت و پاکسازی

ن برو آرایشگاه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/