2777
2789
عنوان

پسر یکساله ام

105 بازدید | 9 پست

پسرم یکسالشه تقریبا یکماهه راه افتاده خیلی میفته به در و دیوار میخوره ظهر افتاد صورتش خورد بغل میز و کبود شد بعدشم که رفت کشو تخت محکم کشید باز شد سرش خورد به کمد خیلیم شیطونه واقعا تا شب از نفس میفتم ولی یروز پیشم نباشه دق میکنم میمیرم  

تازه اولاشه دخترم یکسال و نیمشه الان از مبل میره بالا سعی میکنه پنجره رو باز کنه ،الان روزای خیلی خوبی داری ولی باز وجودشون به آدم انرژی میده😍😍😍😍

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضرب المثلش رو یادم رفته ولی معنیش این هست که کسی که بچه داره و راه افتاده باید زندگی اش رو تعطیل کنه چهار چشمی مراقب باشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

خونه رو براش ایمن سازی کن کشوها و کابینتها رو  با چسب یا کش یا گیره هایی که میفروشن ببند وسایلی که امکان داره بکشه بیفته روش جمع کن کلا چند سال اول زندگی بچه باید بقولی خونه رو مثل مسجد کنی چون سلامتیش از همه چی مهمتره  

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 

منم همینجوریه پسرم تازه وارد دوازده ماهگی شده ولی هنوز راه نمیره. از مبل بالا میره و چهاردستو پا همه کار می‌کنه منم خونه رو عینه مسجد کردم همه چیو ورداشتم از تو خونه و در اتاق خواب همیشه بسته س و فقط وسایل بازیاشو میارم ک سرگرم شه و هر لحظه هم چشمم بهشه