2777
2789
سلام دلبر جون شرمنده مزاحمت شدم من امروز نوبت ام ای ار گرفتم دیشب امپول بتامتازون زدم طورری نیست دکت ...

عزیزم رفتم ام ای ار دکتر برام امپول امی اسکن داده بود تمامی داروخانه را گشتم نداشتند حالا دارم از حلال احمر میپرسم ببینم داره یا نه ولی اگر نباشه باید برم دکتر عوض کنه😔شانس منه کسی که شانس نداشته باشم تا اخر ندارم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم اره فکر کنم نمیدونم ولی کورتیزولم پایینه خیلی یعنی این باعث این مشکلاتم شده 

سلام عزیزم من تاپیک های شمارو خوندم میدونم خیلی ازشون گذشته ولی میشه لطفا بفرمایید نتیجه ازمایشات شما و پیگیریتون چیشد؟من مدتیه دچار افت قند میشم بدون اینکه دیابت داشته باشم بی حسی شدید دستو پا دارم ضعف و خستگی شدی تعریق سرد ضربان بالا و بشدت قندم در طول روز افت میکنه یکی از تشخیص هایی ک برام گذاشتن پایین بودن کورتیزول و کم کاری غده فوق کلیس؟ مشکل شما و علائمتون چیبود چیکار کردید؟چه پیگیری هایی کردید متوجه شدید مشکلتون چیبود

سلام عزیزم من تاپیک های شمارو خوندم میدونم خیلی ازشون گذشته ولی میشه لطفا بفرمایید نتیجه ازمایشات شم ...

سلام گلم. الان هستین تو سایت؟ حمله پانیک (بیماری عصبی) شاید باشه.. میتونم باهم تبادل اطلاعات کنیم