2777
2789
اره عزیزم کورتیزول هورمون خیلی مهمیه در بدن  نبودش ضعف ایمنی میاره و همینم منشا تمام بیماری ها ...

وای عزیزم انشالله که دیگه مشخص بشه ممنونم عزیزم 🌸🌸💕💕🙏🙏

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش میکنم انشاالله❤

سلام دلبر جون خوبی ببخشید مزاحمت شدم میگم گلم ایا امپول های کورتونی و مثل بتامتازون و اینا باعث کاهش یا افزایش هورمون کورتیزول میشه 

من فکر کنم باعث افزایش میشه چون من وقتی کورتن زدم و سه دفعه تا الان امپول بتامتازون زدم علایم هی گم کم داره میشه 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
سلام دلبر جون خوبی ببخشید مزاحمت شدم میگم گلم ایا امپول های کورتونی و مثل بتامتازون و اینا باعث کاهش ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

اره دیگه کورتون از جنس کورتیزوله پس باعث افزایشش میشه

شما تو ازمایشت فک کنم یه کورتیزوله بعد تزریقم داشتی ک شده بود۳۱ یعنی زیاد شده بود

بهت اون موقع کورتون زده بودن؟

البته شما تو اندوسکوپی فتق هیاتالم داری ک حالا بخاطر این مشکل اگ بوجود اومده باشه، پس حتی اگ از کورتیزول باشه اول اونو باید درمان کنی بیاری بالا و بعد به فکر درمان فتق هم باشب

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

سلام عزیزم خواهش میکنم اره دیگه کورتون از جنس کورتیزوله پس باعث افزایشش میشه شما تو ازمایشت فک کنم ...

ممنون ممنون ممنون عزیز دلم هرچی تشکر کنم کمه منو از نگرانی در اوردی انشاالله که همیشه سلامت و شاد باشی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
ممنون ممنون ممنون عزیز دلم هرچی تشکر کنم کمه منو از نگرانی در اوردی انشاالله که همیشه سلامت و شاد با ...

قربونت عزیزم

فقط اینکه به دکترت اعتماد کن و هرکاری میگه اون میگه انجام بده

شمام همیشه سلامت باشی❤

قربونت عزیزم فقط اینکه به دکترت اعتماد کن و هرکاری میگه اون میگه انجام بده شمام همیشه سلامت باشی❤

عزیزم درخواست دوستی دادم ولی گفتم شاید دوست نداشته باشید من امروز رفتم دکتر و براش گفتم که سه روز قبل امپول بتامتازون زدم گفت کاش نمیزدی ولی بهش گفتم که با امپول بتامتازون و کورتون استفراغ بند اومد و حالت تهوع داره کمتر کمتر میشه گفت پس استثنا حدود ۶۰ عدد قرص هیدروکورتیزون ۱۰ برام نوشت و گفت صبح یه عدد اگر کم بود عصر نصف عدد و برام ام ای ار نوشت گفت به احتمال زیاد همینه ولی باید ببینم چرا اینقدر پایینه 

یعنی تو ام ای ار چی معلوم میشه مشکل مغزی درم یا نه من پارسال تصادف کردم به سرم ضربه وارد شد ولی دکتر نرفتم براش میتونه از اون باشه ببخشید اینقدر ازت سوال میپرسم نه اینکه اینقدر سواد دارید و سرتون میشه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم درخواست دوستی دادم ولی گفتم شاید دوست نداشته باشید من امروز رفتم دکتر و براش گفتم که سه روز قب ...

ام ای ار از سرم نوشته یعنی مگه هورمون کورتیزول تو سره 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم درخواست دوستی دادم ولی گفتم شاید دوست نداشته باشید من امروز رفتم دکتر و براش گفتم که سه روز قب ...

اره عزیزم منم بهت گفتم ک یا مشکل غده فوق کلیه س یا هیپوفیزه

چون هیپوتالاموس یه هورمونایی میفرسته به هیپوفیز، هیپوفیزم باید یه هورمونایی بفرسته به غده فوق کلیه تا اونجام کورتیزول بسازه براهمین دکترتون حدس زدن شاید هرکدوم از قسمتا مشکل داشته باشن و اسیب دیده باشن ک ترشح کورتیزول مختل شده براهمین ام ار ای نوشتن

اون تصادف هم اگ از اون موقع علائمتون شروع شد اره نمیتونه بی اثر باشه ولی اگ از قبل اون ماجراس ربطی نداره

درهرصورت هرکار دکتر میگن انجام بدید شما انشاالله ک نتیجه میگیرید

اره عزیزم منم بهت گفتم ک یا مشکل غده فوق کلیه س یا هیپوفیزه چون هیپوتالاموس یه هورمونایی میفرسته به ...

انشالله عزیز دلم ممنونم دعا کنید برام که مشکلم معلوم بشه واقعا خسته شدم ولی فکر کنم مشکلم همینا  باشه چون با این کورتونی ها خوب میشم 

ممنونم عزیزم انشالله که موفق باشید ممنونم درخواست دوستیمون قبول مردی اگر سوال و کلی میخواستم مشکلم را بگم براتون مینویسم ممنون

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
انشالله عزیز دلم ممنونم دعا کنید برام که مشکلم معلوم بشه واقعا خسته شدم ولی فکر کنم مشکلم همینا &nbs ...

خواهش میکنم عزیزم🌹 فقط اینکه حالا ک داری هیدروکورتیزون میخوری دیگه سرخود بتامتازون نزن دیگه

حتما درخدمتتون هستم

خواهش میکنم عزیزم🌹 فقط اینکه حالا ک داری هیدروکورتیزون میخوری دیگه سرخود بتامتازون نزن دیگه حتما د ...

اره عزیزم دیگه بتامتازون نمیزنم فقط فعلا قرص میخورم ممنونم عزیزم لطف میکنی جواب میدی

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اره عزیزم دیگه بتامتازون نمیزنم فقط فعلا قرص میخورم ممنونم عزیزم لطف میکنی جواب میدی

سلام دلبر جون شرمنده مزاحمت شدم من امروز نوبت ام ای ار گرفتم دیشب امپول بتامتازون زدم طورری نیست دکتر نگفت طوری باشه و اینکه من قرص هیدروکورتیزون را امروز نخوردم چون سه روز خوردم بهم نساخت و سوزش و درد معدم بیشتر شد و حالم خیلی بد شد 

والا خسته شدم و موندم خیلی فکرم درگیره والا چرا خوب نمیشم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢