2777
2789
من تو 8 هفتم  درد دارم بعضی موقعها ولی خیلی کم ولی افت فشار دارم معدم بد انگار اسید پاشیدی میس ...

خوش بحالت عزیزم. دعا کن منم زودتر برم شهرمون با شوهرم اصلا ی مدت اونجا باشیمو..شوهرم بفهمه زندگی یعنی چی
مرسی گلم..وقتی 4 هفته بود رفتم سونو البته بدون اطلاع شوهر..سونو گفت چیزی  تو رحم نیس اگ حامله باشی خارجرحمه.......منم فهمیدم زود رففتم سونو.....الان هم میترسم بازدلمو خالی کنه

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کم شربت  آب قندبخور فشارت نیوفته

اثر نداره نمک میریزم ی ذره زیر زبونم مث قرص زیر زبانی عمل میکنه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
عزیزم یه سوال، استرس باعث میشه مثلا بچه پوچ بشه یا سقط بشه؟؟؟

بچه پوچ بشه چیه؟اینو اولین بار شنیدم ولی استرس باعث سقط میشه ولی ن 100در100 فقط استرس نیس ک عووامل دیگ هم هس

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
خوش بحالت عزیزم. دعا کن منم زودتر برم شهرمون با شوهرم اصلا ی مدت اونجا باشیمو..شوهرم بفهمه زندگی یعن ...

انشالله هرچی میخوای بده بهت عزیزم هرچی ب صلاحته البته

خوش بحالت عزیزم. دعا کن منم زودتر برم شهرمون با شوهرم اصلا ی مدت اونجا باشیمو..شوهرم بفهمه زندگی یعن ...

بچه دوستم خارج رحم بود بستریش کرده بودن میگفت شب انقد گریه کردم دعا کردم صب دکتر اومد گفت بچه داخل رحمه برا چی بستریت کردن خدا ارحم الراحمینه انشالله هرچی صلاحه

اگه ماکارونی نبود ما ایرانیا همش گشنه بودیم اولیش خودم   

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
بچه دوستم خارج رحم بود بستریش کرده بودن میگفت شب انقد گریه کردم دعا کردم صب دکتر اومد گفت بچه داخل ر ...

انشالله آمین خواهر جان الهی که بچت سالم و سرحال بدنیا بیاد وبه سلامتی فارغ بشی و خدا غمو ازت  دور کنه  

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

انشالله آمین خواهر جان الهی که بچت سالم و سرحال بدنیا بیاد وبه سلامتی فارغ بشی و خدا غمو ازت  د ...

همچنین عزیزم فدات😘