2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم شمالی هستین

نه ولی باقالی قاتوق یه‌جا خوردم خیلی خوشم اومد .حالا دیشب بعد از سالها درست کردم .لوبیا کشاورزی نداشتم باقالی ریختم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چقد رب انار بزنم چقد رب گوجه

رب گوجه که مثل همیشه هرچقدر استفاده میکنید واسه رنگش، رب انار هم بستگی به مزه ای که دوسدارین، مال من ملس بود واسه سه تا ران ۱ قاشق غذا خوری حل کردم تو آب که یه ذره رقیق بشه

زیاد غذای بیرون نخور مخصوصا که بارداری .سخته ولی بپز این طوری سالم تره ما چه می دونیم چه طوری میپزن ...

اصلا نمیتونم بلند شم حالت تهوع و افت فشار سر گیجه تاری دید سوزش معده😢

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
عزیزم چند وقتته؟ من دوماهمه همش زیر دلم یه دردی داره کمرمم کوفتش درد میکنه

من تو 8 هفتم 

درد دارم بعضی موقعها ولی خیلی کم ولی افت فشار دارم معدم بد انگار اسید پاشیدی میسوزه حالت تهوع کارای دکترتموم بشه میرم خونه ای مامانم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
عزیزم چند وقتته؟ من دوماهمه همش زیر دلم یه دردی داره کمرمم کوفتش درد میکنه

رحم برا بچه بزرگ میشه درد بخاطر اونه 

پس چرا لوبیا چیتی نریختی؟

می خواستم زود آماده بشه .لوبیا چیتی رو باید بزارم فس فس فس  بپزه .لوبیا کشاورزی هم نداشتم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اصلا نمیتونم بلند شم حالت تهوع و افت فشار سر گیجه تاری دید سوزش معده😢

یه کم شربت  آب قندبخور فشارت نیوفته