2777
2789

مگه میشه?هرچند من یکی دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم اینجوریه. من قسم خوردم هرگز هرگز بین بچه هام فرق نزارم، چون خودم دلشکسته ام...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من یه دختر 9 ساله دارم خیلی خیلی دلم می خواد یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگش کنم ولی همیشه می ترسم که نتونم بین دختر خودم و اون فرق نزارم اگه به این اطمینان برسم که با هردو یکسان رفتار خواهم کرد حتما" اینکارو می کنم

من یه دختر 9 ساله دارم خیلی خیلی دلم می خواد یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگش کنم ولی همیشه می ترسم که ...

شما بچه داری بهتون بچه پرورشگاه نمیدن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

من مادر نیستم ولی به نظرم حتی اگه کسی یکی از بچه هاشو بیشتر از بقیه دوست داشته باشه نباید بروز بده..باید باهمه شون عین هم رفتار کنه تا باعث حسادت،عقده،کینه و دشمنی میون بچه هاش نشه

هعی..چی بگم..
من یه دختر 9 ساله دارم خیلی خیلی دلم می خواد یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگش کنم ولی همیشه می ترسم که ...

عزیزم😍

منم خیلی دوس دارم بچه بیارم از پرورشگاه 

‏من حامل زخم‌های تمام نبردهایی هستم که از آنها طفره رفتم..
اونایی ک یدونه بچه دارین شوهراتون اصرار نمیکنن یکی دیگ بدنیا بیارین

چرا،،،،میگم وضع مالی،،،میگه از زیر سنگ هم شده خرجشونو درمیارم😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔