2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پتاسیم و سدیم (غذاهای پرکالری و متنوع) واسه پسر

کلسیم و منیزیم(غذاهای کم کالری) دختر

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من جاریم تغذیش همش رو اصول بود و همه میگفتن بچش پسره ولی دختر شد .ولی برا من یه سوالی پیش میات همه دنبال پسر هستن و پسر دوست دارن اخرش یکی با این همه پسر میخوات ازدواج کنه😂

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
چرا زمان تخمک گذاری خیلی تاثیر داره و بنظرم خیلی ربط داره

من خودم روز بعد از پری که هیچ تخمک گذاری انجام نمیشه رابطه داشتم و اصلا قصد بارداری نداشتم ولی باردار شدم

بچمم پسره 

اینا فقط حکمت خداست 

دوباره میسازمت💪

من خودم روز بعد از پری که هیچ تخمک گذاری انجام نمیشه رابطه داشتم و اصلا قصد بارداری نداشتم ولی باردا ...

اتفاقا از نظر طب اسلامی دقیقا بعد پری اقدام داشتن پسر میشه

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

تو فامیل ما همه از دم پسر زاییدن فقط دوتا دختر هستن از حالا همه دارن ناز این دوتا دختر رو میکشن😂😂😂

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
من خودم روز بعد از پری که هیچ تخمک گذاری انجام نمیشه رابطه داشتم و اصلا قصد بارداری نداشتم ولی باردا ...

بله این به کنار من خودمم مثل شما باردار شدم بچمم پسره ولی اونایی که میرن دکتر و از رو زمان تخمک گذاری رابطه دهرن بنظرم احتمال درست بودنش بالاست خواهرشوهرمم همینطوری باردار شد