royaaa66 مدیر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 431 عنوان نازایی | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 38 پست سلام دوستان من تازه عضو شدم کیست تخمدان پلی کیستیک شدید دارم یه دختر خیلی خوب تهران میخواستم من دوس دارم بچه دار بشم لطفا امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین 1398/03/26 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 431 خواهش میکنم 😍😍این دوتادکتر امتحانشونو پس دادن واقعا من نتیجه شو دیدم ایشااله مشکل شمام حل شه برای مشکل منم خوبن ؟!حتما میرم پیش یکیشون ممنونم امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
ستاررررررره عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 290 برای مشکل منم خوبن ؟! حتما میرم پیش یکیشون ممنونم بله ولی ذهبیون اخلاقش بهتره خیلی آدمو امیدوارمیکنه دقیقا من به یکی دیگه هم معرفی کردم بعد چن ماه باردارشد اگه نتیجه گرفتی با خبرم کن عزیزم
royaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 431 بله ولی ذهبیون اخلاقش بهتره خیلی آدمو امیدوارمیکنه دقیقا من به یکی دیگه هم معرفی کردم بعد چن م ... مرسی عزیزم حتما امروز تماس میگیرم خبرشو میدم بهتون بووس بووس امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27495 ۱۰ ساله دکتر گنجویی بیمارستان امام حسین شنیدم کارش خوبه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
royaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 431 بیخشید یه سوال جانم؟! امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید
maryam84752 عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 297 من خودم یه دکتر رو میشناسم اونم خانم دکتر لیلا سلطانیه حتما یه سر برو پیشش. این آدرس وبسایتشه www.drsoltani.comمطبش مراجعه کننده زیاد داره باید زود وقت بگیری.
زهرااکرامی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 61 عزیزم من مرکز مام پیش خانم دکتر بهماز محبتیان عزیز درمان شدم واز همه لحاظ راضی بودم بهتون پیشنهاد میدم