2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 38 پست
اگه نشکلت فقط اینه قرص ld خارجیش بگیر بخور خوبه تاکید میکنم فقط خارجیش میخوای بیا این تاپیکم سر بز ...

قرص جلوگیری بخورم ؟!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
دقیقا مشکلت چیه؟؟

کیست تخمدان پلی کیستیک pco شدید 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی  ممکنه باردار هم نشم؟!

ناامید نباش عزیزم چرا نشی

مشکل تو که چیزی نیست بزرگتر از اینا رو داشتن باردار شدن به خدا توکل کن همه چی دست خداست اون بخواد میشه

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
ینی  ممکنه باردار هم نشم؟!

نه عزیزم انشاالله میشی.باردار ک میشی ولی میگم ماها تااخرعمراین مشکلو داریم .داروبخوری کنترل میشه بعدشم اقداممیکنی انشاالله

توروجدت لایکم نکن مرسی
ناامید نباش عزیزم چرا نشی مشکل تو که چیزی نیست بزرگتر از اینا رو داشتن باردار شدن به خدا توکل کن هم ...

ان شاءالله دعا کنید برام 

کیست تخمدان پلی کیستیک pco شدید 

خب خواهر منم داشت خداروشکر چند دوره قرص خورد بعدم بچه دارشد تهران پارسی برو پیش دکتر آیداذهبیون یا دکتر مفتخری رو پیداکن این دوتا خیلی خوبن بزن نت آدرس و شماره تلفن میاد

قرص جلوگیری بخورم ؟!

دکتر من دوفاستون وضدبارداری برام نوشته خارجین قبلناهردکتری میرفتم ایرانی مینوشت میمردم ازحالت تهوع ولی بااین قرصاحالم خوبه

توروجدت لایکم نکن مرسی
نه عزیزم انشاالله میشی.باردار ک میشی ولی میگم ماها تااخرعمراین مشکلو داریم .داروبخوری کنترل میشه بعد ...

ان شاءالله عزیزم دعا کن برام 

[QUOTE=93832891]آره یه ماه بخور 

آره دکت هم بهم گفته بخورم حتما مرسی عزیزم 

خب خواهر منم داشت خداروشکر چند دوره قرص خورد بعدم بچه دارشد تهران پارسی برو پیش دکتر آیداذهبیون یا د ...

مرسی  عزیزم 

ژیلا عابدی اصل

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ان شاءالله دعا کنید برام 

ان شاءالله به زودی تیکر بارداری بزاری عزیزم 

منم همینطور برای منم دعا کن

فقط پلی کیست مشکل بزرگی نیست نترس استرسم نداشته باش یکی بهم میکفت تخمدان پلی ک داشته با همین قرص اونم چند روز خوردن کیستاش نثل لخته های خون ریختن میگفت خارجیش خورده بود تو هم امتحان کن به امید خدا نتیحه میگیری

تغذیه اتم اصلاح کن دوران پری خودت به آب نزن سردیحات نخور اینا باعث کیست میشن

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
ان شاءالله به زودی تیکر بارداری بزاری عزیزم  منم همینطور برای منم دعا کن فقط پلی کیست مشکل بز ...

ان شاءالله اومدم اینجا آروم شدم مرسی  از دلگرمی هاتون