پگول2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9211 عنوان دیگه کلافه شدم😐 100 بازدید | 8 پست نهار چی دارییییین؟من هی فک میکنمممم نمیدونم چی درست کنم اعصابم خراب شده از کوکو و کتلت و این حرفام ب شدت بدم میاد😕تا زنگ میزنم ب مامانمم میگه ی کوکو بزااار دبگه میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون 1398/03/26 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 😃من هم تا بگم ناهار چی درست کنم. شوهرم میگه دمپخت.یا مرغ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پگول2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9211 😃من هم تا بگم ناهار چی درست کنم. شوهرم میگه دمپخت.یا مرغ خوش ب حالت😐من ب شوهرم میگم چی بپزم میگه نمیدونم تو زن خونه ای😐 میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22738 خوش ب حالت😐 من ب شوهرم میگم چی بپزم میگه نمیدونم تو زن خونه ای😐 😃اول نمیدونم تو زن خونه ایی بود بعد ارتقاء پیدا کرد به دمپخت یا مرغ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
sari1337 عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 1213 کووووکوووو بزار خوووو😊😂😂 اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم
پگول2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9211 کووووکوووو بزار خوووو😊😂😂 😂😂😂😂😂 میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون