2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
واقعا اصلا با آهنگ واینحور چیزا شاد نمیشی من عروسی میرفتم تو شادترین حالت بازم دلم شاد نمیشد واقعا ا ...

تازه من حالم بدتر میشه تو مراسمای شاد یا هر جای تفریحی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینارو گذروندم واقعا خرابم  مشکلم اینجاست تمایلیم دگ ب خوب شدن ندارم قبلا خیلی با خودم می ...

بنظرم به فکر خودت باش باور کن هیچ کس غیر خود آدم بفکرت نیس حتی مادر برا من که اینجوریه همه بعد یه مدت براشون عادی میشه اونوقت خودتی که باید بفکر خودت باشی 

عزبزم ميفهمم ميگي تمايل به خوب شدن نداري... اما بزور برو دكتر ،منم خيلي مقاومت كردم براي اينكه ذكتر ...

سه سال همه چیو امتحان کردم

هم پیش روانشناس رفتم هم روان پزشک 

اما تاثیر نداره چون فشار خونمم پایینه تحمل دارو خوردن ندارم

[QUOTE=93824646]برایچی عه اینحرفونزن[/QUOTE]

ببين من يادمه اخرين بار كه رفتم عروسي هزاررر بار داشتم ميوفتادم زمين،پاهام از زانو به پايين بي حس بود انگار،ميگفتم شلوغه سرو صداس...هيچكس نميفهميد من چي ميگم...ميخواستم فرار كنم انقدر كه حالم بد بود،وقتي داشتيم از تالار ميومديم بيرون من به خواهر شوهرم اويزون شده بودم انقدر حالم خراب بود نميتونستم راه برم،رفتم دكتر دارو داد...بخدا عالي ميشي دختر

زنگ بزن طب اسلامی زودی خوب میشی. سودای مغژت بالاست احتمالا 

میشه لطف کنی بگی چجوریه این طب اسلامی یعنی باید زنگ بزنی یا حضوری بری ؟

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
عزیزم بزن تونت کانال طب ایلامی دکترتبریزیان.تو تل عضو میشی شماره هاشون اونجاست. خیلیم برخوردشون خوب ...

مرسی عزیزم شما الان دارو از اونجا سفارش دادی جواب گرفتی ؟

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
مرسی عزیزم.درمان شدگانشون توکانال هست.اینجاام خیلی ازشون تعریف میکنن. من هنوز سفارش ندادم.میخوام وا ...

ممنونم