2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم بیخیال باش انشالله ماه بعد بارداری

منم تنبلی داشتم خیلی هزینه کردم.اخرشم خودم خودمو درمان کردم.وقتی پریود شدی یه قاشق سیاه دونه بریز تو &ب و بخور.برای عفونت هم پودرزاج روبه اندازه یه نخود با اب مقطر قاطی کردم و استفاده کردم.من اردیبهشت دوبار پریود شدم داروهاییکه دکتر داده بود نظم پریودم بهم ریخته بود.4اردیبهشت هم پریود شده بودم.بعدش عرق رازیانه خوردم.بعدش25اردیبهشت دوباره پریود شدم ک تو اون دوران پریودی سیاه دونه خوردم.بعد اینکه پاک شدم بلافاصله اقدام کردم هر دوسه روز یبار.

۴ روز مونده به موعدم امروز دیگه صبرم تموم شد بی بی زدم .خودم حس میکنم یه هاله خیلی کمرنگ داره

بی بی رو ببر جایی که نور زیاد باشه عکسشو بفرست اینجا زیاد معلوم نیست ولی یه چیزی مثل هاله میبینم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ممنونم عزیزم بیخیال باش انشالله ماه بعد بارداری منم تنبلی داشتم خیلی هزینه کردم.اخرشم خودم خودمو درم ...

من خداروشکر پریودم ۶ ماهه ک منظمه یکسالم هست ک ورزش میکنم ی کم تپلم ولی 

توکل بخدا 

مررررسی از توضیحاتت نفس

بیا علائم اولیه تو بگو

علایمم اینکه بعد اقدام خیلی ببخشید ترشحم خیییلی زیاد شده بود.روز24پریودی لک صورتی دیدم ک فک کردم پریود شدم.چون دلدرد شدید گرفتم تافرداش ک دیدم چرا فقط لک میبینم و باز نمیشم.روز 25پری شبش بی بی چک خریدم امتحان کردم زیر1دقیقه دوخط شد اولش باور نکردم ولی یبار دیگه هم امتحان کردم مثل قبلی شد.روز27پری ازمایش دادم بتا340بود.احتمالا روز سیزدهم پریم باردارشدم یا دهم پری

گلم من علایعم لانه گزینیو داشتم و دارم علایم بارداریو معلوم نیست راستی الان رفتم برم دستشویی دستششوی ...

نه عزیزم چیزی نیس منم ازوقتی حامله شدم ترسو شدم😁

شوهرم ک میره سرکار دیگه خوابم نمیبره از ترس

منم وقتی میترسم دلم درد میکنه.نینیم هم ترسوئه

ان شالله صحیح و سالم بغل میگیریش

گلم معلوم نیست هستم یا نه ولی علایم لانه گزینیو داشتم و از بعد لانه گزینی علایم بارداریو دارم وقتی ام ترسیدم و اروم شدم گوشه رحمم تیر کشید و بعدش ترشحم شروع شد

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم