2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به فکر در اوردن یه لقمه نون

پیچ اینستاگرامم برا دیدن لباس هام https://instagram.com/tenajon500 لوازم ارایشی به قیمت مناسب میخوای بهم درخواست بده تا اجناسی که میخوای با قیمت برات بفرستم ببینی 😍😍ایدی کانالم@niccei داخل تل برا لباس با قیمت خیلی مناسب ❤

شوهرم دیر میاد چهار صبح

الانم‌منتظرم برقو خاموش کنه بخوابیم 🙂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من از درد پریود شیاف گذاشتم قرصم‌ خورد.کلی گریه کردم تازه ی کمی دلم آروم شده کمر و پام هنوز درد داره.شوهرم میگفت دختر پاشو بربم دکتر از بس حالم بد بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نمیدونم😩

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

بعد سرماخوردگی همش گلوم پر میشه اوتماتیک این ساعتا پا میشم لامسب خوب نمیشه قرصامم همش سروقت خوردم دو سه روزه تموم شده قرصا

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍