2777
2789
عنوان

تف ب این زندگی

426 بازدید | 15 پست

امشب رفتیم ی بستنی کوفت کنیم بم گف توبرو سفارش بده هرچی خودت خواستی

منم چون میدونستم حساس و سخت پسنده رفتم منو رو اوردم ک خودش انتخاب کنه

بش پیشنهاد دادم ک شیک نوتلابرداره اونم قبول کرد

وقتی اوردم گف این چیه من گفتم بستنی میخوام

وشروع کرد ب غرزدن و اینک توارزش بیرون اوردن نداری پولام حرومه که اینجوری حرومشون میکنی

حالابخداچندوقته لباس زیرمیخوام بخرم پول نداره میگم گناه داره بش میگم هروقت داشتی برام بخر

بعداینطور جوابمومیده

کل خرجم درماه فقط ی شا ر ژ و نت

بعدم دیگه بستنیارو پرت کرد از ماشین بیرون 

این اولین باری بود که میگفت ارزش نداری ببرمت بیرون😭

ماشینم ک بعد تصادفم دیگه نداد دستم

تحملش میکنی🤦🏼‍♀️خودت برو سرکار 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ برم سرکار که دیگه پولی برام نمیذاره

بالاخره دستت تو جیب خودت بهتر که 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
احمق ترین مرد دنیاست این چندوقته دیگه واقعا غیرقابل تحمل شده چیزی هم بگی میگه برو خونه بابات

بگو مهریه ام بده باشه🤦🏼‍♀️

احمق ترین مرد دنیاست این چندوقته دیگه واقعا غیرقابل تحمل شده چیزی هم بگی میگه برو خونه بابات

بهش میگفتی دنبال بهونه واسه دعوا کردنی 

مثل اینکه خودش میدونه پولش حرومه وگرنه پرت نمیکرد بیرون میداد به بچه های کار این دنیاش که با اخلاق💩 به باد داد حداقل اون دنیا ی خاکی میریختن رو سرش 

درست اسمم چنگیزه 😐 ولی خااانممممم😍😘😘😘
بهش میگفتی دنبال بهونه واسه دعوا کردنی  مثل اینکه خودش میدونه پولش حرومه وگرنه پرت نمیکرد بیرو ...

دقیقا منم میخواستم بش بگم لاقل نمیخوری اینکاروبکن

که دیدم اصلا ارزش حرف زدنم نداره

فک نکنم تا اخرامسال پیشش دووم بیارم

استارتر جون خودت داری میگی اولین بار این بهت گفته ...شاید از چیزی ناراحت بوده عزیزم مرد ها مث خودمون نیستن که با گریه کردن آروم بشن...شاید دستش خالی هست ....بخدا اونا هم گناه ندارن...چه گناهی کردن که شدن جنس مذکر ...یکم درک کنیم مردها را انقدر با این شرایط اقتصادی زندگی کردن سخت شده ..وقتی یه مرد دستش پر باشه مطمان باشید دلش نمیخاد زندگی به کام زنش تلخ کنه...کاربرا عزیز بنظرم وقتی کسی مشکلش میگه انقد بهش نگین چطور تحمل میکنی ...شاید یه حرف شما باعث دلسرد شدن طرف به زندگیش بشه 

..بیاید هم امیدوار کنیم به زندگی هامون...تو زندگی هاتون همدیگر درک کنید شرایط مرد خودتون بسنجید...