2777
2789
حالا من اين همه تاپيك به شما گفتم بزنين شما نزديد طوري شده  حالا شما بفرماييد من شايد زدم  ...

مي زنم يه موقع كه استقبال بشه

اگه دوست داشتي  

راس ساعت ١٢ تاپيك بذار و از كاربرا ي باجنبه دعوت كن دوستانشون رو تگ كنند و خودشون هم اعلام حضور كنند تا بقيه أزشون نقد كنن و ايرادشون رو بگن

اره خیلی اوقات ی حرفایی میزنن اصلا کاملا برای فضای شخصی خونس چه لزومی داره این حرفا توی یه جای عمومی ...

😱😱😱😱😱😱😱

هواي نفس شوهر 

حالا به ريش شنيده بوديم حساسيت داشته باشن ديگه نفس آخه 😂😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی اوقات ی حرفایی میزنن اصلا کاملا برای فضای شخصی خونس چه لزومی داره این حرفا توی یه جای عمومی ...

آکبند نگهداشتن حیف نشه

بعد اینا رو شوهر میدن

میان تو نی نی سایت پز میدن🤣

یعنی من جای پسره بودم پسش میدادم به ننه اش

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
بلدم  ولی دوست ندارم فکر کن زندگی خراب کنم داداشم پاشه بیاد خونه  هی براش غذا بپزم بزا ...

خوشم اومد 

ولي دل نميدي هاااا

يك كاري كن زنا ول كنن برن بعد تو برو همدم داداشت شو برا اينكه غصه نخوره هر روز باهاش برو رستوران و گردش😍😍😍

😱😱😱😱😱😱😱 هواي نفس شوهر  حالا به ريش شنيده بوديم حساسيت داشته باشن ديگه نفس آخه 😂😂😂😂 ...

اره باور کن نفس شوهر همه سرزنشش کردن یکی این وسط حرفشو تایید کرد گفتش منم مثل تو بودم نفس شوهرم بهم نمیخورد دختره میگفت همتون ببینید این خانم هم این طور بوده 

به خدا بد نیست بعضی اوقات از مغزمون یکم کار بکشیم چیزیش نمیشه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
اره باور کن نفس شوهر همه سرزنشش کردن یکی این وسط حرفشو تایید کرد گفتش منم مثل تو بودم نفس شوهرم بهم ...

من موندم پسرها چجوری دختر خنگ رو تحمل میکنن

برای من که عذابه

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
اره باور کن نفس شوهر همه سرزنشش کردن یکی این وسط حرفشو تایید کرد گفتش منم مثل تو بودم نفس شوهرم بهم ...

شوهره بايد اول نفس گيري كنه بعد يكهو بوسش كنه بدون نفس  زدن 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

يعني هر بوس مساوي يك خودكشي 🤣🤣🤣

آکبند نگهداشتن حیف نشه بعد اینا رو شوهر میدن میان تو نی نی سایت پز میدن🤣 یعنی من جای پسره بودم پ ...

من به شخصه جای پسره بودم دیگه تو روشم نگا نمیکردم فک کن تو روش بگی نیا نزدیکم تازه صورتم داره خوب میشه ،

اره والا این پز دادنشون منو کشته 

من موندم پسرها چجوری دختر خنگ رو تحمل میکنن برای من که عذابه

الله اعلم 

به نظرت وقتی وارد یه زندگی شد میشه دیگه خیلی راحت پسش بزنه😐