2777
2789
مگه نمیگی حجاب انتخابیه؟خب چرا دختری که تو خانواده ای باز بزرگ شده خودش انتخاب نکنه حجاب کامل داشته ...

حجاب ندیده درمورد خوبی هاش نمیدونه طبیعتا نمیره هم دنبالش که بخاد انتخابش کنه 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجاب ندیده درمورد خوبی هاش نمیدونه طبیعتا نمیره هم دنبالش که بخاد انتخابش کنه 

من تو خانواده ی فوق العاده باز بزرگ شدم ولی رعایت میکنم زیاد ربط نداره،تاثیر دارن اطرافیان ولی انسان مختاره خودش انتخاب میکنه

خوبی ها و...رو هم هممون آموزش دیدیم ایمان تقوا عمل صالح😂

من تو خانواده ی فوق العاده باز بزرگ شدم ولی رعایت میکنم زیاد ربط نداره،تاثیر دارن اطرافیان ولی انسان ...

😂😂😂وای خدا 

یادته ؟ جواب همه سوالای دینی همین بود😆

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
@مردمتولد1360     @همسفر_شب     @آقامانی     @scarheart &nbs ...

ممنون به نظر من پوشش باید کامل باشه ولی جوری که خانم اذیت نشه مثلا پوشش خانم هایی که تو آجانس هواپیمایی کار میکنن خیلی خوبه هم پوشیده هست هم شیکه

کاربر آقا هستم
همش شعاروبازی باکلماته نیاز نیست یه خانم عذاب بشه تو گرما چادرسر کنه البته بحث سرچادرو...نیست حجاب ...

عزیز بحثی نبود یه عکس تو گالری پیدا کردم ک مربوط به تاپیک بود فرستادم همین

حوصلهذمناظره نداره فقط همین

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
سلام عشقم بيا ريپت كنم ديگه گم نشي  تاپيك رو سيو كن عزيزم  لايكدونيمو تركوندي هاااا ...

😃😃😃سلام خوبی عزیزم حوصله ندارم اول صبح دستمو زیاد تکون بدم خسته میشه فقط لایک میکنم  😂😂😂😂