2777
2789
عنوان

رنگ مو... بیاین کمک

36 بازدید | 5 پست

سلام

۲۰ سالمه عقدم 

رنگ موهای خودم قهوه ای خیلی تیره، خرمایی تیره

۱/۳ موهای سرم موهای خودمه

بقیش آمبره بلوند و زمینه قهوه ای داره

۲۸ تیر عروسی دایی شوهرمه، یک ساله رنگ نکردم

میخام یه تنوعی به موهام بدم

فقط نمیدونم یه جوریی رنگ کنم ب چشم بیاد یا همین قهوه ای تقریبا تیره بزارم ک با موهای خودم ۴،۵ درجه فرق میکنه

یا کل موهامو یکدست رنگ قهوه ای تیره کنم

یا بزنم تو خط شرابی...

همیشه پایین موهام بلوند بوده و همه رنگ‌روش گذاشتم

یه رنگ فانتزی بزار 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین چی بهت میاد شرابی به هم کس نمیاد البته سن بالا بیشتر میزنن بخاطر پوشش بالایی ک داره برای موهای سفیدشون . بنظرم قهوه ای بزن پشت سرت ک بلوند هست یه حالته تیره روشن درمیاد جالبه برا شینیون

کل موهام؟

اره 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔