2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم یه وقت بدنت عفونت میکنه زودتر کورتاژ کن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
زعفروف   کاچی زیاد بخور ببین شاید خودش رفت یخورده برو از طریق طب سنتی پرس و جو کن

دارو گیاهی هم خوردم ولی نیومد شوهرم گیر داده امشب ببرتم کورتاژ نمیخوام برم میخوام صبر کنم

عزیز دلم به خدا خطر داره

چسبندگی رحم میگیری عفونت میگیری

به فکر بچه ی بعدت باش عزیزمن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
چشم میرم کورتاژ دیگه خسته شدم خودمم

اره عزیز دلم برو 

خدا بزرگه

وای کی میگه بری کورتاژ؟

کی برات سونو کرد؟

ماله من یک هقته بعد گفتن مشکل نداری و همه چی دفع شده

چقدر از سقطت گذشته؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.