2777
2789
عنوان

آزار

87 بازدید | 3 پست

شوهرم خیلی با زبون آزارم میده هرچی بگم ی چی میگ .از هرکلمه علیه ام استفاده میکنه.خسته شدم اعصابم ضعیف شده ازماه رمضون چنبار سردرد شدم میگ زن مریض بهم انداختن.امروز گیرداد ادرس خونه مادرشوهر سابقمو.گفتم الکی اونسر شهره .پررو گفت چرادروغ میگی قهرکرد گفت تو با من صادق نیستی گفتم تو چکار ب ادرس اونا داری خوبه منم ادرس زن سابقتو بخام ؟گفت آره .منک خورده برده ای ازشون ندارم .انگار من دارم .همش دنبال دردسر و حرف مفته.بخدا داره طاقتم ازدست میدم .خرجی درستی هم ک نمیده .خونه مامانمم زندگی میکنیم کمک خرجی میده بهمون بچه هم نداریم.

ادرسشونو میخواد چکار

نمیدونم.میخاد شر درست کنه لابد .بهش میگم فلان ایستگاه اتوبوس جای خونمونو نرو قبلی برو دورم نیس زیاد.لج کرده همونو میره .گفت چرا ناچارا گفتم جلو خونه دایی اون شوهر سابقمه.نرو .باز میره .از لج از تو کوچه دایی هم رد میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم.میخاد شر درست کنه لابد .بهش میگم فلان ایستگاه اتوبوس جای خونمونو نرو قبلی برو دورم نیس زیاد. ...

عزیزم خودت حساسش می‌کنی خو بره چی میشه مگه اینطوری معلومه کنجکاو میشه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤